LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

30

december 2013

5

COMMENTS

Så går dagarna i STHLM

Written by , Posted in Stockholm

cornelia

 

 

 Plötsligt kommer syrran gående med stall hunden & Joys kusin ridande med en väninna, in i radhusområdet mamma & pappa bor i. Det är en ganska bra runda dom ridit upp hit (syrran har gått) & hästarna var riktigt svettiga. Här är Cornelia på boxkamraten till hennes häst, för cornelias häst är Chiquita på bilden under.

chiquita_ponny

Fina Chiqqan (nu har jag säkert stavat fel…) en riktigt fotogen häst som gjorde sig hur fin som helst & var super nufiken på kameran & helst ville lukta på den.

Vi bestämde oss för att stanna över nyår, så vi myser några dagar till. I natt har kusinerna sovit hemma & Joy här, dom behövde nog vila ut lite. Men Joy är väldigt väldigt sur nu & vill till kusinerna ASAP, så snart får vi väl ringa moster & höra om dom är hemma. Idag skall vi köpa in lite till dessert & waldorfsallad, till morgon dagen & så måste jag en sväng till syrran. Får se hur vi gör det med maken bara, han är så illa allergisk mot häst att han får väl proppa i sig en hel ask med allergi medicin om han skall med.

Hoppas ni har haft sköna mellandagar & får ett mysigt avslut på året. Jag kan känna av en viss blogg abstinens, så jag längtar nästan hem till vanliga rutiner även om jag inte vill åka hem alls. Puss på er så länge

5 Comments

  1. Mia
    • ☮ Sessan ☮
  2. kristina schneier
    • ☮ Sessan ☮
  3. Antonia West

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)