LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

23

augusti 2016

0

COMMENTS

Badaboom tips till kylan kommer

Written by , Posted in Shopping Tips

3a5edcee7e63cb5c3e18e5d7355c7bcd-image

 BADABOOM !!!!

 Världens mjukaste underkläder. När vi kom hem ifrån semestern så var jag tvungen att ta en riktig genomgång av Joys garderob. Ut med urvuxna kläder & in med sommarens nyheter. Då var det bara att se sanningen i vitögat & inse att hennes 5 sett med Badaboom underkläder var definitivt urvuxna. Jag var tvungen att se hur länge hon haft dom & fick chock när jag insåg att dessa sett hängt med sedan dec 2013!!! Tänk då att hon inte använder några andra underkläder om vintern & att det används varje dag, därmed tvättas det tillsvarande. Kvalitén är så otrolig att jag faktiskt aldrig varit med om bättre & det är genomgående på Badaboom, vi har ju använt dessa plagg sedan det var helt nytt, först bara Joy & i senare år använder jag också dessa underkläder för att hålla kroppen varm i kylan. Jag är ju som Joy -fixar inte ull direkt mot huden….

 Nu skall ni veta att Joys Badaboom underkläder skulle vart utbytta i fjor….. det bara blev aldrig så & jag köpte högre strumpor för att täta glippan hahahahaha…. Men i år gick det liksom inte att trixa till det längre, så nu skall nya sett beställas 😉 De gamla går till klädinsamling för dom är faktiskt fullt användbara än.

09e224bc55a3b2a0b05bc9ca481329f7-image

Joy har alltid haft de vita sätten, för dom är så otroligt praktiska att matcha till plagg över & så tycker jag alltid vitt är fräschast till underkläder. Men himmel så många härliga färger dom har nu. Man kunde ju tänkt sig att gå helt banans i hela färgskalan. Dock måste jag då rådgöra med dottern, eftersom mamman förmodligen hade valt helt fel färger. Kan genast tala om att hon inte hade valt rosa, big no no. Förmodligen hade hon själv klickat hem grönt…..

3e75306e569adec954773f277d3173e6-image

Jag har ju två sett med stilongs/långkalsonger & långärmad tröja som jag använder både i friluftssyfte men även som mysa runt kläder inne om vintern.

15d68460a232f970d8884764d9695e8c-image

 Men jag hade väldigt väldigt gärna myst runt i dessa mysbyxorna denna vinter. Tänk vad mysigt att krypa i dessa efter en skön träning, med en god kopp te & lite levande ljus. ∼DRÖM∼ Nu startar boa in sig perioden på äkta känner jag!!

e3788124ce179cc703465e4713ecbf8b-image

Å tänka sig, att jag har en anledning att drömma mig bort i baby kläder igen. Woop woop säger jag bara, Badaboom har så mysiga baby plagg alltså.

Det är väl ingen tvekan om vad jag rekommenderar för de som inte tål eller kan använda ull av olika orsaker. Det är bambus underkläder & Badaboom helt enkelt för att kvaliteten på plaggen är oslagbar, mjukare än någon bomull i världen, håller kroppen varm & torr & för att det är rent Norskt.

Så hur är det hos er -har ni börjat lägga några planer mot kallare tider? är barnens & din garderob redo 😉 ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)