LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

4

januari 2017

15

COMMENTS

Låt oss skriva 2017 tillsammans

Written by , Posted in Ord med mening

img_9843

Hej igen kära fina du som uppskattar mig & min blogg just som vi är.

-GOTT NYTT ÅR så här fyra dagar in i 2017, efter tidernas längsta bloggpaus från mig.

Jag är så oändligt tacksam över era kommentarer, meddelanden på bloggens FB sida, på mitt instagram konto & mail, för varje  feedback från er hittade jag lite ny mening med bloggandet, mera gnista & mera självsäkerhet igen. För mig har det handlat om bloggens vara eller inte vara under min lilla-långa-paus. Jag har varit i källaren & grävt runt lite så att säga. Faktum är att jag har bloggat i hela 10 år nu i maj, stort sett varje dag & i många herrans år levererade jag minst 3 inlägg i dygnet. Men bloggandet har förändrats generellt i hela bloggvärlden, jag har förändrats i mitt bloggande & jag tappade kanske bort mig lite under vägen i 2016. Jag älskar ju att dela upplevelser i bild, men började känna att kameran tog för massa plats i mitt liv. Jag började själv känna att det vara jobbigt att stanna upp i ögonblicket för att dokumentera & ha material till bloggen. Samtidigt har jag själv varit igenom en personlig resa i 2016 där jag jobbat oerhört hårt både mentalt & fysiskt för att bli starkare & förhoppningsvis friskare, det medförde att jag inte fick till den där variationen i bloggen som jag önskar. Vårt lilla hjärta Joy börjar bli stor & ges av den grund mindre spaltplats här, även om hon mer än gärna är med på en bild här. Hon älskar att surfa in på min blogg & sno bilder av sig själv & läsa. Men just det faktum att hon gör det, gör också att jag till tider känner mig ganska låst i skrivandet om ni förstår. Jag kan säga att efter Felix gick bort var jag helt enkelt tvungen att sluta skriva här & på instagram om min sorg, för var gång jag hade skrivit om det så rev jag upp hennes sår & hon vart ledsen igen. Stundvis sista åren har jag brunnit inne med teman på inlägg som kanske varit mera opinions inlägg än jag vanligen levererat. Vissa teman i samhället ger mig oändlig skrivklåda & ofta känner jag att många teman behöver en röst, men så väljer jag bort att skriva något om det för att jag inte vill trampa någon på tårna. För att jag önskat vara neutral i bloggandet….. Bara det att neutral klär mig väldigt dåligt efter att jag passerade 40+ så varför kväva ett engagemang då liksom?

Min blogg har alltid varit en skön ventil för mig & jag har stundvis varit otroligt öppen & ärlig varvat med en hel massa i-lands fluff. Jag har alltid sträckt mig långt efter att vara genuin i bloggandet & –”personlig men inte privat”, har varit mitt signum nästan så länge jag bloggat. Så vill jag ha det vidare, jag är & vill inte vara någon platt etterlikning av ett glossigt magasin -I´am Sessan, liksom.

Jag saknar verkligen att dela av vardag, fest, glädje, sorger, stort & litet igen. Kan till & med hända att inte bara Stig kommer blogga sina tankar här, vi har massa andra små kryp i källaren som borde få sin röst hörd, tycker ni inte!? Haha, -nä skämt å sido, den där kommentaren som jag fick som många av er läst, var alltså inte det enda som satt mig i paus läge. Det hoppas jag ni förstår!! Det hade  varit elakt mot den personen att lägga all skuld på den. Men jag tappade bra sugen där, när jag läste den.

Som ni förstår så skall jag alltså återvända & få utlopp för det som bor i mig. Stora kameran måste nog dammas av på riktigt, för den har knappt varit framme en gång under hela bloggpausen. För med ljuset som sakta återvänder kommer fotoglädjen säkerligen tillbaka. Så har jag ju uppgraderat min ajfån till en 7plus som tar så bra bilder att man nästan, men bara nästan alltså -undrar vad man skall med systemkamera till 😛

En sista rad före jag publicerar. -Jag kommer flytta min blogg till nytt webhotell/bloggplattform för jag är absolut inte nöjd längre hos Binero. Min blogg ligger nere allt för ofta & så är den i tillägg seg som sirap. Upplever ni också att bloggen är seg & hänger mycket?

Känns som bloggen behöver en generell makeover nu som den gått in i 10.onde blogg året. Tänk det, jag har snart 10 år av mitt liv liggande i detta blogg arkiv. Det är egentligen helt otroligt, hur skulle jag kunna sluta nu liksom..

Stora hjärtliga kramar till just dig som tittar in & återigen -Tusen tack till alla er som peppade mig tillbaka, ni är guld värda!!

15 Comments

 1. Mia
  • Sessan
 2. Susanne
  • Sessan
 3. Lise
 4. Evy Lorentzen
 5. Karin
 6. Sara
 7. Caroline
  • Sessan
 8. Britt Tove
  • Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)