LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

30

december 2015

3

COMMENTS

#Jagvilljagkan2016

Written by , Posted in Ord med mening

IMG_0863

 Jag får aldrig nog av alla dessa vackra detaljer som fångar min blick när jag vandrar runt i vår vackra lilla stad. Dessa vackra hus, små som stora smyckade med dörrar man kunde dö för & som här utebelysning som är som klippt & skuren för huset vi bor i. Denna lampa skall jag lägga fram på nästa styremöte här i huset alltså <3

IMG_0864

Det som kan fascinera mig enormt är att i en gata med riktigt stora maffiga parad villor kan plötsligt ett hus som detta dyka upp & som ni setandan tidigare vet så dras jag ju mera till att fotografera dessa än de pampiga snygga.

Hej mina vänner

Vi skriver alldeles strax 2016 & jag funderade på att laga en liten tillbakablick på 2015, det bästa året sedan 2006 & makens olycka. Hitintills har inte energin funnits, ni vet ”den där h*elvetes veckan” har tagit knäcken på mig, men jag är faktiskt sugen på att lyfta fram detta året lite extra ändå. Jag får se om jag får till det före själva årsskiftet.

Så tänkte jag på det där med nyårslöfte. Har du något i år?

Jag brukar ju inte ge några nyårslöften eftersom det är lika med att bryta för mig, haha -så klok av skada så brukar jag moderera mig till att sätta nyårs-mål i stället. Mitt nyårs-mål 2016 är att sträva vidare efter bättre hälsa & mående, framför allt så måste jag jobba vidare mot en bättre självkänsla för den har faktiskt rasat en del sista tiden. Jag måste helt enkelt hitta mitt gamla goda jäklar anamma där jag inte tror jag kan, utan vet att jag kan, det jag ens aldrig provat. Jag måste helt enkelt bli mera orädd igen.

Jag har drömmar & visioner, dom skall jag sträcka mig emot.

Min kropp sätter stora begränsningar, men jag har bestämt att jag skall göra allt för att den inte äter mitt psyke så som den har fått lov att göra i höst & vinter. Ni som följt mig länge har nog sett att även bloggen har svajat som följd av att jag inte orkat jobba & fajtas mot kroppen, men nu har jag bestämt att jag inte tänker acceptera det, jag skall bygga mig upp inifrån & ut sakta men säkert.

Så jag börjar i detta inlägg med:

#JAGVILLJAGKAN2016

3 Comments

  1. Mia
  2. Karin
  3. Lise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)