LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

29

januari 2014

2

COMMENTS

Snö är ren lyx

Written by , Posted in Felix-Vår Toy Pudel, Joy

skotta_snö

 

Det började med att maken & Joy gick ut för att måke/skotta snö. Tänk det, det snöar så pass att man måste skotta snö liksom!! Det tycker jag är riktigt lyxigt, inte att skotta just… utan att det är så pass mycket snö.

Igår var det som ett virus på FB av stönande människor som knottar ner statusar som –Nej inte mera snö, nu räcker det.Ta mig till sydligare land. –Nu kan våren få komma, inte mera snö. Jag klarar inget annat än att tycka synd om dom, fruktansvärt synd om dom!! Om man redan i slutet av januari är trött på snö, när det i tillägg inte kom snö för i början av januari, så bor man helt klart i fel land & då måste det vara helt fruktansvärt att gå igenom vinterhalvåret.

Personligen ser jag snö som en lyx som bokstavligt talat ljusnar upp hela tillvaron.

Felix_Joy

 Två goda vänner

Felix

 High five eller ge mig snöbollen, säger Felix

Isbjörn_of_sweden_ski_pants_jacket

Vår Isbjörn tjej. Hon är så stolt över skiddressen från Isbjörn of Sweden & vi får så himla många kommentarer på den när vi är ute, standard kommentaren är -Vilka snygga färger!! Vart kommer den ifrån? 

snö_lek

Vinter kläder skall barnen kunna röra sig i & det är det inga problem att göra i någon av Isbjörns ytterplagg, dom är lagade för perfekt passform & komfort för BARNEN!!

God Morgon Onsdag

Joy är iväg på skolan, klockan är inte ens 09 & det är helt ljust ute. Jag skall gå & laga en kopp kamomillte med färsk ingefära & citron, jag boostar med det för att mota bort en påträngande känsla av förkylning. Å jo, jag köpte tran-kappslar till mig & tran-fiskar med fruktsmak till Joy igår, maken är ju så sportig att han dricker flytande tran varje morgon som ingenting, det fixar inte jag…. Så nu vore det väl som sjutton om vi inte höll oss friska som nötkärnor resten av vintern!!

Kram & finaste onsdagen till er

 

 

 

2 Comments

  1. Line

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)