LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

25

december 2013

1

COMMENTS

Hennes glädje & tacksamhet

Written by , Posted in Joy

Joy

 Det är ögonen jag ser på när dom öppnar sina paket, glittret & förväntan som bryter ut i ett fyrverkeri när just ”den där” julgåvan dyker upp.

 Det går väl inte att ta miste om att gitarren föll vår lilla fröken i smak. Hon har önskat önskat önskat sig & nu skall hon bli gitarrist minsann. Nåväl börja öva om till att bli om inte annat. Men även om hon inte kan så sjunger hon & spelar i högan sky.

Mobil

 Så var det den där andra gåvan från oss. Då hade hon sagt flera gånger, -åhhh vad jeg er heldig som fått så massa fint, jeg har fått allt jeg ønsket!! Så var det den sista gåvan kvar & ni skulle sett serien med bilder, den är bara to die for!!

 Först var det ett större paket & så var det ett paket till i det & så packade hon upp sin gula mobil, hennes egen & inte pappas 10 år gamla jobb mobil.

pappsen_joy

Å jag vet ärligt inte vem av far & dotter som var mest spänd när dom öppnade & tog ut mobilen & kände på den. Nu får ju Apple pappan klämma & känna lite på en Windows mobil också…. jag menar, en dedikerad teknik geek vill ju hänga med överallt, så när vi själva kör all over Apple passar han på att köra Windows till dottern för att kunna hänga med på den fronten också 😉

 

pakke

 

Å så fick jag ett så fint paket av sonen & flickvännen så jag blev så rörd. Det var något jag verkligen önskat som sonen jagat tag i & det blir en mamma lite rörd av vet ni. Vad det var visar jag en helt annan dag, för jag har inte orkat tänka på att ta en bild idag.

Hoppas ni haft en super mysig dag idag. Jag somnade på soffan i kväll & var väldigt långt borta länge. Joy somnade redan 19 i kväll, efter att ha vart uppe till 02 på julaftonsnatten. Dock kom hon just tassande upp här & var hungrig !?? så nu har hon ätit en smörgås & jag skall följa henne i säng igen. Jag tror jag följer henne & hoppar i säng själv, det hade ju vart enormt gott att vakna helt utvilad i morgon.

KRAM

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)