LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

31

oktober 2016

1

COMMENTS

HalloVenn, Halloween, Måndag & ny vecka

Written by , Posted in Joy

img_9673

Glad måndag från Sessan & co

Lill donnan är förhoppningsvis frisk, sånär som att hon ännu är mer eller mindre förkyld. Febern kom & gick faktiskt lite smått genom helgen också, men idag måtte hon på skolan eftersom det dels var nationella matteprov som hon ville få undan & så är det ju halloween idag. Hon firade halloween hos en handboll väninna i lördagskväll så idag blir det HalloVenn party i stället! en stor tillställning här i Halden med ett vänskapligt & samlande tema.

Igår tog vi en sväng till Oslo & träffade farmor & farfar lite spontant & fick även en snabb träff med mellanbror. Joy pyntade sig i sin mjuka cardigan med tillhörande mössa & sjal från ChillNorway. Jag tycker hon är så fin i den här härliga lite koralliga färgen & är riktigt lycklig de gånger hon & jag delar smak angående kläder, det är ju inte så väldigt vanligt numera….. Jag älskar färger på henne & hon älskar såklart att gömma sig i neutrala färger som oftast.

Hur gick det att ställa om klockan för er? För er med små barn kan det ju vara en mardröm! Numera ställer ju de flesta klockor om sig automatiskt, dock inte alla. Jag vaknade till igår morse & sneglade på väckarklockan på nattbordet & tänkte att det var bäst att hoppa ur sängen & gå ut med Stig, klockan var ju 8.30 liksom. Jag hade inte en tanke just då på tillbakaställningen av klockan så jag kände mig nästan lite små sur när jag kunde slavat en timme längre med gott samvete. Men då fick vi uträttat desto mera om morgonen så vi kom iväg mot Oslo i dräglig tid.

Nu kör vi ny vecka lite nya mål i vardagen & hela konkarongen. Eftersom Joy låg sjuk ons, tors, fredag förra veckan så fick jag inte börja Stigs ensamhetsträning på allvar, så nu tar vi nya tag denna vecka & jag tror han är ganska klar för den nya utmaningen.

Kramar i massvis, glad Halloween, hallo-venn eller vad ni firar

1 Comment

  1. Thessa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)