LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

17

september 2015

4

COMMENTS

Det gick bra i alla fall

Written by , Posted in Joy

IMG_2935

 Lilla hjärtat med hela sminklådan framför sig igång med en sminkvideo. Det är sminkvideos det går i stort sett här hemma, en youtuber vill hon bli…. Men här är vi stränga & världens dummaste föräldrar förstår ni, för en youtube kanal får hon allt vänta några år med 😉

 IMG_2937

Så länge till hon är stor nog får hon öva både att sminka sig & att laga videor.

Hej hopp regniga torsdag.

Petra håller ett järngrepp om oss. Joy hade en sådan där helt härlig morgon, pigg & glad. Hon vaknade tidigt & överraskade med att laga eget matpaket & satt fix färdig klar 40 min före hon skulle till skolan. Ute öste regnet ner & hon drog på sig både regnbyxor & regnjacka, så hämtade hon cykeln i boden. Jag tyckte faktiskt inte alls det var cykelväder idag men avtal var redan gjorda med väninnan så jag bad henne cykla försiktigt.

Så får jag d.e.n-d.ä.r telefonen från Joy en stund efter hon trampat iväg. Hon hicksar & gråter så väninnan tar över. Hjärtat hade cyklat omkull & väninnan sa att hon blödde massa. Ni vet pulsen man får!? Jag hoppade i gummistövlarna & slängde på mig regnjackan & sprang i ösregnet med Felix som avskyr regn typ en meter bak mig med svansen mellan benen. Han fattade nada, haha Jag genade genom skogen & där forsade vattnet formligen på backen, så skulle jag springa utan att halka & bli liggande själv.

Slutet gott allt gott.

Allt vatten har grävt ut djupa rännor i backen där dom cyklade & Joy har kommit i full fart & tappat balansen helt enkelt. Hon var mörbankad & chockad, så hade hon gjort illa lillfingret riktigt ordentligt så det blödde redigt. Jag var trots allt ganska lättad när jag väl mötte upp henne & såg tillståndet hon var i. Jag tog cykeln, så traskade vi hemåt i ösregnet & plåstrade om lillfingret, nu får hon stanna hemma resten av dagen.

Idag är egentligen planen att vi skall in på Bobil & Caravanmessen i Lillestrøm & spana. Ny vagn skall vi då rakt inte ha alltså!! men vi skulle vilja se på ett luft förtält vi funderar att köpa, ett Kampa Ace Air. Alltså dessa tält har inga stänger utan man pumpar upp dom med luft, låter ju genialt!! men vi skulle vilja se ett före vi handlar & har då förhoppning om att det visas på mässan. Jag skall ringa & höra om dom har det med & uppsatt, för vi åker ju inte hemskt gärna de närmare 28 mil tur/retur i onödan….

Tiden vill visa hur dagen utvecklar sig.

Ha en super dag

4 Comments

    • ☮ Sessan ☮
  1. Karin
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)