LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

19

november 2015

1

COMMENTS

Sovmorgon & Garderob bestyr

Written by , Posted in Barn Kläder

Isbjörn_of_Sweden

Hej på dig, hej torsdag med några dalande snöflingor som faller våta till backen.

Idag vaknade jag till Joy som ropade ut -D.e.t SNØØØØØØØR ute!!! Visst gjorde det det, små flingor som inte blev något vitt alls på backen, men vi njöt bilden av dom i luften & hoppas det blir kallare & kommer mera flingor från ovan. Joy & jag, vi älskar nämligen snö & vill gärna ha massa snö man kan rulla sig i, bygga snölyktor med & stora snögubbar. En vit jul hade varit en dröm.

En annan sak idag. Det är ledigt på skolan idag & i morgon. Det är med andra ord långhelg i vårt hus, rent bortsett ifrån att maken jobbar da. Men bara det att vakna klockan 8.30 & så bara konstatera att sängen var oerhört varm & skön & så somna om, det var god medicin för frun i huset. Ni vet ju hur jag är, att jag mår bäst om jag får tanka sömn till kropp & själ vaknar helt av sig själv. På lördag är det handboll cup i Lillestrøm & vi måste glida iväg senast 08 för att hinna in till första match, gissa om jag planerat hur jag måste lägga mig typ efter middag (lite överdrivet….) fredag för att inte komma helt på otur med sömnen i helgen. Men så kommer jag på att det är långhelg, då var det genast nada problem att missa en sovmorgon denna helg 😉

Vi gräver ju vidare i garderoberna här & på lördag efter cup åker vi på IKEA för att se på garderobslösningar. Ett linneskåp, ett städskåp & ett klädskåp till Joy skall vi ha. Så här har vi provat kläder & sett på vad som behöver uppgraderas & nya Isbjörn skalisar i form av jacka & byxa, ett fleece sett & Isbjörn of Sweden fantastiska varma gossiga strumpor behövs. Fröken har fått långa ärmar & ben kan jag tala om & fötterna är uppe i strl 35!! Joy tyckte den grå Isbjörn jackan var sååååå snygg & bara där märker man att hon blivit äldre & faller för mera neutrala färger.

Wihoooooo nu är snöflingorna lite större utanför fönstret, hoppas hoppas på vit backe!!

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)