LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

29

december 2014

0

COMMENTS

Rosiga kinder & snö

Written by , Posted in Barn Kläder, Joy

Snow_Snö_Isbjorn_of_Sweden-1

 Jiiiipi vi kom hem till snö eller i vart fall vit backe & det faller faktiskt lite mera snö idag.

 Joy vart super glad när hon såg att det snöade & äntligen fick hennes splitter nya Isbjörn of Sweden skidbyxor & handskar som legat i en låda klara sedan i höstas göra nyttan. Jackan har hon ju haft på sig lite nu & då på kyliga morgnar men till & med den har varit lite för varm vissa dagar. Men nu så, nu skall vi ha VINTER länge hoppas jag!!

Isbjorn_of_Sweden_Parkas-1

 Vi har en tiger i snön, haha Wraaaau

Isbjorn_of_Sweden__View_gunga-1

Isbjorn_of_Sweden_Joy_Isbjörn_Isbjørn-1

 Fröken apan i lianen älskar snö & kyla

Isbjorn_of_Sweden_Joy-1

Men så har hon aldrig direkt vart varken obekväm eller frusen. Hon har Badabbom bambus underkläder innerst, Isbjörn micro fleece som mellan lag, & Isbjörn skidbyxor, parkas, mössa & vantar, ungefär som hon är klädd år ut & år in, för varför förändra något som fungerar!??

Såg just att Isbjörn of Sweden har 40-60% REA eller Salg på Norska, på utvalda modeller, det är verkligen passa på priser!!

Jo hej måndag & hej på dig som tittar in

Har ni fortsatt ledigt eller är du inom jobb för några dagar mellan jul & nyår? Hoppas ni har det bra vad än ni gör!! Själv tassade jag upp ganska tidigt i morse & satt i små mörkret med kaffe & bara njöt före jag drog igång fortsättningen på gårdagens klädtvätt. Jag är väldigt snart i mål med tom tvättkorg & tackar torktumlaren & vårt walk in closet som fungerar som torkrum idag tillsammans med vår luftavfuktare som har en perfekt torka kläder funktion. Alla som måste stå ut med att ha torkstativ i lägenhet eller uppehållsrum skulle haft en luftavfuktare!! Kläderna torkar så himla snabbt & man slipper ha huset dekorerat med torkstativ.

Kylskåpet är ganska tomt & skulle behöva påfyll, men egentligen skulle jag helst klätt på mig & gått ut i friska luften på långpromenad. Kanske jag hinner båda delar om jag snabbar på lite. Jo, planera lite mat för nyårsafton hade vart smart också. Kanske jag helt enkelt gör så att jag slänger ihop en middag av vad vi har idag & så handlar vi i morgon, det tycker jag låter som en fin fin ide.

Nu kom Joy just hem med sin bästis Camilla här & står i dörren & ropar efter kälkar & åkplattor, så hepp hepp. Vi ses kanske senare idag.

Kram på er & ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)