LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

20

augusti 2014

1

COMMENTS

Outdoor vinter inspiration

Written by , Posted in Barn Kläder

backflip-ski-jacket-1

 Åhhhh vad galet snygga nyheter Isbjörn kommit med i höst, gillade verkligen den här färgkombinationen!!

I kväll måste jag prova förra årets skidbyxa & jacka. Jag misstänker att det kommer vara väldigt precis nu eftersom det är 122/128 & hon drar 134 nu efter sommaren. Både Joy & jag älskar fjor årets färger som även finns i år, men det kanske är lite tradigt med samma i år igen. Jag gillar den blå blå kombinationen också, men när jag visade lilla fröken den så var den ljusare blå ”gutte färg” & det skulle hon inte ha, då vet jag att det inte är någon ide att försöka ens….

backflip-ski-pant-1

 

 När jag skriver om hur snygga dom är så måste jag lägga till att vi använder Isbjörn till Joy på grund av den tekniska förmågan!! Plaggen är oslagbara när det kommer till vattentäthet kombinerat med andningsförmåga & perfekta snitt för att barnen faktiskt skall kunna röra sig. Slitstyrkan är KANON & just därför har Isbjörn of Sweden plaggen plats till tre owner i kläderna, dom klarar alltså fint att tre barn bär dom.

tricolor-knitted-beanie

 Den skrek hon YEEEES till, -det er en ekte ungdoms lue mamma!

backflip-glove-1

Tok snyggt!! Det blir att prova vinterkläder i kväll ja. Å så måste jag få summat mig till att tvätta den enorma högen av för små höst/vår & vinter kläder i tvättstugan, dom måste jag bli av med nu alltså.

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)