LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

21

oktober 2014

0

COMMENTS

Ministyle aw14

Written by , Posted in Barn Kläder

Jean_Paul_Gaultier_Lindex-1

 

 Jomen visst detta följde med hem igår från Lindex kollektion i samarbete med Jean Paul Gaultier. En söt klassisk bomulls tröja som kan vara snygg till chinos, jeans eller lilla kjolen. Ett par strumpor & så sjalen som hon föll för, den var ju riktigt så maffig. Jag ville köpa fingervantarna också, men dom kliade tyckte Joy & då var det liten vits att satsa på dom, klok av skada vet jag att det inte vill fungera bättre längre fram heller eftersom hon snarare blir torrare & mera känslig ut på vintern.

Jag kunde gärna tänkt mig den där tyllkjolen med mönster, men den hade dom inte på vår lokala butik & så är den ju slut på nätet, cry me a river…. Joy klämde på leggingsarna men tyckte dom kändes killiga, så kjol & strumpisar hade vart bättre. TÄNK om kjolen hade funnits i någon butik <3 OM någon ser den i 134-140 får ni gärna ropa ut till mig.


Hampton_Republic_barn-1

I helgen fick hon lite nya Hampton Republic 27 toppar. Detta Kappahl märke är kanon & så himla prisvärt måste jag säga. Plaggen är klassiska & stilrena, till bra pris & kvalitet. Joy har en god del från HR27, alltifrån underkläder & hela vägen ut. På sensommaren köpte vi ett helt gäng toppar men dumma mig tänkte inte på att det var  tre kvarts arm & det får hon mara av när hon skall ha ytterplagg. Så när vi hittade lite toppar med lång ärm så slog vi till. En grå (som hon har på idag) & lila med flagga, ville hon väldigt gärna ha & så hittade jag den enkla söta farfars tröjan med liten spetskant som detalj & den otroligt söta spetsblusen, som jag plockade med. Blusen blev favorit kan jag säga & jag förstår henne, den var så snygg igår till hennes  HR27 jeans chinos!!

Ni vet att jag har en liten förkärlek för ofta lite dyrare märken, men som jag alltid sagt: -Det handlar om kvalitet & stil, därför har Joy massa Hampton Republic 27 & just därför tipsar jag så gärna vidare om dessa prisvärda plagg.

Fin eftermiddag vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)