LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

25

april 2014

3

COMMENTS

We love Isbjörn of Sweden

Written by , Posted in Barn Kläder

Isbjörn_Of_Sweden_Skal_jacka_Navy

 

 

 I paketet från KidsBrandStore här om dagen låg snyggaste jackan i stan & den är ju inte bara tok snygg, Isbjörn of Sweden levererar puré kvalitet alltid!! We LOVE Isbjörn & är trogna användare sedan Joy var runt 2-3 år. Jag skulle önska dom lagade funktionsplagg till vuxna också faktiskt.

 Jag blev helt till mig när jag såg Isbjörns nya NAVY kollektion. Om dessa funktionsplagg varit klassiska tidigare så är dom everlasting nu. Jag har ju en stor förkärlek för just snygg marin blå & donnan som äger jackan blev verkligen över förtjust.

 Hon har haft Climber Shell modellen i flera år, men nu körde jag på Tornado. Samma jacka i grund, bara att denna är utan avtagbart snölås runt midjan.

Isbjörn_Skal_Jacka_Navy

 Luvan/hetta på jackan är verkligen kanon när det blåser & regnar järnspikar, den är formad för att skydda ansiktet. Jackan har en snygg lite rak passform med praktiska detaljer som att man kan dra till den nedtill med gummiband & lås på insidan. Tekniskt sett har jackan en vattentäthet på 15.000 mm & en andningsförmåga på 15.000 gr/m2/24h vilket är suveränt.  Detta är en suverän allround jacka till alla uteaktiviteter & den ersätter alla typer regnkläder. Våran Joy har inte haft ett enda sett av ”gummi” regnkläder som inte alls andas sedan hon var 2 år, då lärde jag känna Isbjörn & såg de fantastiska egenskaperna plaggen har.

 Vår Joy är aldrig svettig & kladdig i några Isbjörn plagg, vilket hon har en tendens att bli i de flesta andra märken vi testat ut. När det är dåliga vintrar är det just skalplaggen som används mest med riktiga mellanlag. Så bor man i snö fattiga områden är detta året runt plagg så det håller. Nu har jag tyvärr inte fått tag i skalbyxorna då dom har varit utsålda i 134 överallt, men vi får köra med Isbjörns Light Shell byxa fram till hösten, den är kanon den också även om den inte har helt samma slitstyrka som hard shell byxan.

Isbjörn_of_Sweden_Tornado_shell_jacket_navy

Jag menar, ni ser ju själva vad jag pratar om. Detta är ren kvalitet!! Blir plaggen omhändertagna efter gällande tvättråd kan fint tre barn vara ägare till dom, på vilka plagg hittar man T.R.E namnfält? Glöm inte att funktionsplagg inte skall tvättas med pulver tvättmedel, pulvret tätar igen porerna & försämrar andningsförmågan. Skölj av plaggen i stället för att tvätta med tvättmedel varje gång. Jag slänger ofta in dom i maskinen utan tvättmedel & dom håller sig lika fina (smutsen sätter sig inte på impregnerade plagg som på annat material) Slutligen -ALDRIG ALDRIG SKÖLJMEDEL/SKYLLEMIDDEL på impregnerade funktions plagg, men det vet ju i alla fall ni som läst min blogg upp igenom alla år.

Så lägger jag till att membranet är Bluesign certifiserat & impregneringen BIONIC-Finish ECO därmed är det bara att applådera över att Isbjörn of Sweden bevisat att det går att kombinera miljö & etiskt tänk med bästa funktion & snygg design.

Jag vet att det finns barn som ännu traskar runt i Joy´s isbjörn plagg som nu är många säsonger, det tycker jag är helt kanon!!

Nu kan det blåsa & regna järnspikar hur mycket som helst, Joy fixar alla väder nu igen efter någon krisig månad då vi upptäckte att alla skalkläderna hon har var alldeles för små, men nu så rullar det sakta men säkert in & ordningen är återställd.

Har du frågor så är det bara att fråga.

Kram Sessan

 

 

3 Comments

  1. Mia
  2. Katrine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)