LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

4

januari 2015

0

COMMENTS

Håll er varma kyliga dagar

Written by , Posted in Barn Kläder, Shopping Tips

Lanullva_Girls

 Sessan är definitivt inte den som går runt & fryser för att se piffig ut. Jag ser gärna piffig ut men inte på bekostnad av att gå runt & frysa, den tiden är för l.ä.n.g.e sedan borta. Så skall man sitta ett par timmar i en ishall så får man klä sig efter det & det gjorde vi girls idag, ja för pappan i huset klär sig sällan i annat än jeans, men så gnäller han aldrig heller.

Felix hänger med & undrar nog varför inte han fick på sig sin Marius genser, haha

Sol_Lanullva_Happy_mama_daughter

V-sign just for fun

Lägg fortsatt märke till Felix som undrar & undrar, lill klimpen.

Jag slår ett extra slag för Norska outdoor/indoor plagg, hur man väljer att se dom idag. Norrmän kan klä sig bra när det är kallt, det är ett som är säkert & dom lägger mycket i kvalitet, eller hur visst gör ni!??

Våra Lanullva ullsett är gamla favoriter. Jag har haft mitt lila ull sett i flera år & det har värmt mig på många husvagnsturer på tidiga vårar eller sena höstar, på turer i ake/pulka backen eller stående runt en utomhus skridskobana & jag är alltid varm utan att vara svettig. Joy är på sitt andra sett, hon använder sina leggings mest på grund av att dom även är prima på väg till fest under klänningen. I fjor beställde jag mig en grå tröja & skall nu beställa ett par grå leggings att komplettera med, för det saknar jag väldigt på kyliga dagar då jag har strumpbyxor till kjol. Jag drar inte gärna på mig mina lila leggings då 😉

Nu vill nog alla norrmän säga att Lanullva har man rett på huden, där stoppar det för mig. Jag har super känslig hud, typisk adhd hud faktiskt. Den är inte känslig så till vida att jag får reaktioner, utan känslig för beröring av olika slag & material, så jag kör med något mjukt under & det måste vi ha till Joy också, fast då på grund av hennes torra & atopiska hud. Till Joy har vi sedan flera år använt Badboom bambus underkläder. Dom är helt awsome mjuka, slitstarka & otroligt bra egenskaper helt på höjd med ull. Jag har länge varit sugen på eget Badaboom underklädes sett, så jag tror jag skall slå till med ett sett nu i år, eftersom Joy kan ha sina sett ut denna säsong. Får helt enkelt passa på till mig själv, när hon har sitt hon behöver. Kanske jag rent av skulle se till att maken fick sig ett sett också, kanske han hade klätt sig lite bättre då 😛

Sverige tips: Just nu är Svenska & Norska kronan lika mycket värda, så nu borde även ni i Sverige slå till om ni letar riktigt bar underkläder till höst, vinter & vår.

Som ni ser på busiga bilderna har vi haft en ny dag med strålande sol, men idag har vi haft minus grader. Så härligt alltså, så man smäller av. Jag älskar januari & februari när solen strålar & kylan nafsar i kinderna.

Har ni haft en skön dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)