LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

1

maj 2014

0

COMMENTS

Action Girl i Lianen

Written by , Posted in Joy

Hjälp

 

Hahahaha….. Tarzan i lianen, fick lite hög fart & undrade hur i jösse namn detta skulle gå. Jag kan betrygga er med att det gick helt fint, men fjället kom nog emot henne lite snabbare än hon beräknade 😉

Mamman bak kameran fick sig ett gott skratt & hoppades på ett klart blinkskott. Jag såg hur hon satsade från fjällkanten & tänkte, -oj nu får hon fart!! & det fick hon verkligen, men jag hade full koll alltså & såg att hon inte kunde skada sig, utan hon fick några extra gung vändor 😉

Detta är så våran Joy om dagen, allt går fort & hon satsar järnet i det hon gör. Under denna turen kastade hon sig ut på denna repgungan i full fart. Hon kutade så hon stupade på en rot i backen & så håller hon på med fotbollen uppe på fjället, jag står nedanför & fotade henne & så ropar hon bara -ta bollen!! & så kastade hon den rakt ut. Alltså, då fick hon höra en liten regla….. Jag hade ju inte en chans att släppa kameran för att ta bollen på 1 sek liksom & bollen, ja den rullade ju ner fjället bak mig, haha För att säga så, hon fick gå ner & hämta den själv.

Jag kan bli så imponerad över den här tjejen alltså. På ena sidan är hon försiktig & skeptisk, men så har hon ett tusans hålligång. Hon springer, klättrar, hoppar & far. Hon går aldrig -hon studsar så hela långa hästsvansen dinglar från sida till sida & hon älskar att vara ute. Hon är min raka motsats som liten, makens också… Både jag & maken var försiktiga & ville inte smutsa ner oss som barn. Jag älskade att vara ute, men tog inga chanser. Bollar som kom flygande hoppade jag undan, ifall dom skulle vara för hårda. Sprang jag, så sprang jag säkert. Jag klättrade aldrig för högt.

När våran Joy blev född, var nog absolut alla runt oss övertygade om att detta skulle bli en liten pluttinuttig prinsessa sittande i stilla lek med alla tänkbara fluffiga klänningar & rosetter i håret. Nåväl, hon har haft en god dos med rosa i sitt liv, men klänningar har varit ganska opraktiskt & oskönt i en aktiv tjejs liv & jag har nog satsat alla pengarna på det som är skönt i stället för pluttinuttigt. Jag har tyckt att det går fin fint att vara skönt klädd, men ändå snyggt klädd & sköna & funktionella textiler har alltid gått först.

Här i lianen har hon på sig Isbjörn of Sweden Light Shell Pants, Micro Fleece jacket, Viking Gore Tex joggeskor. Klädd för fart & spänning med andra ord!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)