LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

23

december 2013

7

COMMENTS

Trend eller tradition till Jul

Written by , Posted in Inspiration

julkula_riviera_maison

 

-Ska jag börja samla vackra kulor för nu har jag en plan *haha* en framtidsplan kan man säga, långsiktig sådan. Rom byggdes inte på en dag sägs det.

Är det några som lagar fantastiska julkulor av alla dess slag så är det Riviera Maison. Dom är överlag de mest fantastiska på att laga vackra julsaker & det jag gillar är att det inte är trend saker, utan de där vackra julsakerna man kan ta fram år ut & år in & som bara smälter ihop med det du hade som är gammalt som gatan & det du samlar i framtiden. En dag skall jag ha ett träd fyllt av mäktiga kulor som alla har sin historie som jag kan berätta om för framtida barnbarn. Som jag har mina kotte (kongle) tomtar med hasselnöt-huvuden, röd filtmössa & en filtsjal. Dom har min farmor lagat & Joy älskar att sitta & studera dom & höra när jag berättar om hur farmor Sara plockade kottarna om sommaren & sparade till julpysslet.

Som ni redan vet hittar ju jag alla mina bedårande Riviera Maison saker hos Galleri Mimosa & dom skickar faktiskt om du skulle hitta något du bara faller helt pladask för!!

Julen för mig är kärlek & tradition, jag måste älska den där julprydnaden jag tar fram & har den en historia som mina kotte tomtar & julkrubban, så får det var hur otrendy som helst i grund. Jag tittar runt i bloggar & tycker det är så massa snygga julstylingar, men tänker ofta -Har dom ingen gammal hjärtevarm julprydnad dom tar fram? För mig kan aldrig jul bli trend, men den kan innehålla en lagom dos trend inslag.

☆ RIKTIGT GOD JUL KÄRA DU ☆

Har du någon julprydnad som har en viktig historie eller speciell plats i ditt hjärta? 

7 Comments

  1. Titti
  2. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)