LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

17

februari 2016

3

COMMENTS

Spring colors in my heart

Written by , Posted in Inspiration

Kappahl

Färger gör än ju bara så glad & det finns väl inget säkrare täcken på att våren är på väg när butikerna är som en stor färg explosion. Jag hittade den där super läckra gula jackan inne på Kappahl & var så klar för att dressa Joy med den i vår, men tyvärr -jag har en stor tjej nu…… Jackan gick bara upp till 128 & jag ser ingen som helst möjlighet att kunna krympa dottern in i den. Så lucky you om du har barn som passar in i den fortfarande, löp & köp säger jag bara!! Men Hampton Republic 27 tröjorna finns till Joy & hur snygga är inte dom!??

Idag är det verkligen vår ruskigt ute. Det droppar från taken, blåser helt galet & snön smälter som smör i solsken. Jag har passat på att duscha citronträdet & så har jag flyttat upp det på det runda silvriga bordet så det får absolut allt ljus det kan matas med nu. Nu passade jag på att vända trädet också, för visste ni det att man inte skall hålla på & snurra ett citronträd under vintern. Det skall helt enkelt stå i samma position hela tiden, för håller man på & snurrar på det så använder trädet massa energi till att vrida bladen mot ljuset & det tappar trädet för krafter som den skall använda på nyttigheter som fex att ladda för att skjuta skott & blomma. Men nu så har vi längre med ljus & nu sätter jag igång att ge trädet näring igen, eller jag startade väl med det redan för några veckor sedan lite försiktigt.

Min mostrera har fått en dusch & skulle väl planterats om, men det får vänta till jag kan göra det ute så jag slipper allt söp med jord inne. Det där är en riktig ogräsplanta, så den kommer jag klippa ner ganska rejält när den planteras om också.

PicMonkey Collage

Ett annat säkert våren skall komma täcken är att jag luft upp mina änglatrumpeter ur källaren. Dom är däremot inte roliga att ta upp & sätta i ljuset, för dom är fula som stryk & tyvärr så har jag ju ingen annan riktig ljus plåt att ställa dom på än i vårt burspråk….. Men dom måste upp nu, för förra året väntade jag för länge & då tog det himla lång tid före dom var stora nog att dom började blomma. I fjor blev dom egentligen aldrig fina, så nu sätter jag dom fram & ut i mars kommer jag plantera om dom i STORA krukor & så hoppas jag på bättre blomning denna sommar.

Nu skall jag sluta drömma & sätta fart med att beta av lite mailer, ta ett telefonsamtal & sedan skall jag ut & gå.

Önskar er bästa dagen alla fina som tittar in

3 Comments

  1. Annikki
  2. LM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)