LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

18

december 2013

5

COMMENTS

Rose Gold LOVE

Written by , Posted in Inspiration

Galleri_Mimosa_DOME_DECO_Olle_eksell_DOME DECO lyslykte lånt fra Galleri Mimosa

Read my lips -D.O.M.E D.E.C.O !! Jag är total frälst i allt jag sett från dom, hela stilen. Deco classy vackert nytt & något inte alla har, det älskar jag. Den här lyktan är så fantastiskt snygg på både vårt soffbord & matbord att jag rös genom hela kroppen när jag packade ner den i bubbelplast & silkes papper & la den i sin låda försiktigt som om det var en lite fågel unge. Så var det en STOR ljus lykta. Den är rose gold & inte fullt så röd som koppar, vilket kanske inte helt kommer fram på bilden. Jag personligen tycker det är mycket snyggare än koppar eftersom jag är mässing tjej, när jag inte väljer silver.

Jag bara älskar att ha massa fint att fota & idag har jag verkligen lekt som en tok med kameran, passat på före vi kör tillbaka godsakerna i morgon. Ni får bara hålla ut & se det som overdose inspiration, för jag kan ju inte ha fotograferat så massa fint utan att dela inspirationen med er. Tänk de fotografer som verkligen kan jobba med att laga snygga stämningsfulla produktbilder eller vad det skulle vara till. Hade jag vart tipp topp frisk hade jag omskolat mig bums.

Nu måste jag ut & handla lite till middag & den där skinksteken som skall fixas i kväll. Jag var bara tvungen att dela den här lite snabbt & med risk för att det kommer mera i dagarna som kommer.

Fin eftermiddag & kväll till er

 

5 Comments

  1. Anna G
    • ☮ Sessan ☮
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)