LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

30

september 2015

2

COMMENTS

Lyxig överrasknings present

Written by , Posted in Present Tipset

 

 

IMG_3112

I helgen fick vi besök när vi var på Daftö av våra bästis vänner. Solen gassade, vi tog en fika på platsen & sedan en promenad runt området som avslutades på campingens resturang Packhuset. Det blev väl förmodligen sista måltiden på uteservering kan jag tänka mig. Otroligt mysigt var det & vi drömde om våren & att vara tillsammans där en helg eller så.

Tänka sig att jag fick en härligt present också, i den snyggaste inpackningen ever. Den där paket kartongen var bara så cool att den nästan skulle blivit filmad hur man öppnade den.

IMG_3223

Jag fick en helt härlig dusch mousse som doftade hur exotiskt som helst & gjorde mig len som sammet i duschen. Så en härlig handkräm & vad är väl mera aktuellt nu när hösten bankar på med svängande temperaturer som gör händerna nariga. Den är en sådan där skön kräm som återfuktar kanon men drar in fort i huden så man inte kladdar ner allt man tar i.

Jag är en riktig heldiggris alltså!!

Så var det satsumas premiär i helgen. Det är den godaste citrusfrukt jag vet så jag blev så lycklig då ICA Kvantum hade ett stort berg av dessa små syrliga frukter att jag säkert köpte två kilo på en gång.

11849039_403962629800162_1074816730_n

Här har ni kvinnan bak min lyxiga present, -Mona min fina fina vän i både sorg & glädje. Vi är två lika själar i olika inpackning & framtoning (för andra) inte konstigt vi hittade varandra direkt ♥ Bilden är för övrigt en suddig instabild från Kulturnatten vi vimlade i.

Nu funderar jag faktiskt på om jag skulle krypa ner i ett varmt bad. PMS coming up & jag trivs fint lite i mitt eget skinn om man så säger…. Det är galet hur de där förbaskade hormonerna kan vända upp & ner på hela tillvaron så där över en natt liksom. Igår fanns det inte en antydan till PMS humör & idag -tror jag undviker att utbrodera det mera….

2 Comments

    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)