LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

15

september 2015

0

COMMENTS

Growers Cup -te för två

Written by , Posted in Present Tipset

IMG_2860

 I somras när vi var hos min syster i Nykvarn besökte vi Mångfaldens Hus ( <— som du kan läsa om). När jag var tillbaka i Nykvarn efter en vända hem till Norge, så hade jag med mig min bättre halvdel, Joy & kusinerna & åt där i restaurangen. Jag skulle ha en liten mysig gåva till våra grannar som passade mina blommor & i ett hav av retro prylar, hantverk, gammaldags godis, oljer, kryddor osv så hittade jag dessa otroligt roliga ”on the go” te påsarna som man helt enkelt bara fyller med 4 dl varmt vatten, låter dra & så är det klart att njutas.

 En helt perfekt liten present tyckte jag till våra te drickande grannar, tillsammans med en söt liten kruka med svenska honung med vanilj & hallonsmak.

 Så klart så köpte jag med några Growers Cup till mig själv eftersom jag älskar goda teer speciellt om hösten.

IMG_2866

 Så idag, denna regniga råa tisdag så behövde jag absolut lite extra värme inombords & lyxade till med en av mina påsar. Jag har liksom sparat på dom eftersom jag inte sett dessa någon annan stans & tänkte dom var trevliga vid en speciell anledning.

IMG_2874

 Eftersom jag gillar lite starkare smak fick det stå runt 7 min & när jag hällde upp i min kopp doftade det helt fantastiskt av härliga kryddor. Idag tog jag Revitalising teet med citrongräs, mynta, ingefära & kanel. Det värmde gott på insidan kan jag lova & var så gott att det inte alls behövde smaksättas med något som helst av sötma.

IMG_2885

Så här sitter jag nu & njuter mitt te, medan det smattrar på fönsterrutorna & radion berättar om valresultat varierat med en bra låt i ny & ne.

Tycker detta måste vara det perfekta ”Dagens Tips” till väninnan, på mors eller farsdag, den lilla extra julklappen till te drinkaren eller som jag tänkte köpa några extra -för att ha i husvagnen!! Så perfekt att slippa söla med te blad & grisa ner onödigt med utstyr som måste diskas.

Det finns säkert flera som säljer dessa te så googla du. Jag hittade denna Norska sidan DraUt.no som säljer dessa i 3-pack för 59 kr. Denna nätbutiken har faktiskt även Fair Trade kaffe i dessa påsar, som kan passa kaffe & tur älskaren.

Jag gläder mig att prova de andra smakerna också, denna jag sörplat i mig nu var i alla fall otroligt god.

Massa stora kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)