LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

16

januari 2017

2

COMMENTS

Laxmiddag på 20 min, utan massa disk.

Written by , Posted in Inspiration

Ha överseende med den här bilden alltså, haha jag dör (vart är emoji apan som håller för ögonen?) men måste dela för det var så mycket godare än bilden visar! Jag skall inte skryta på mig att vara någon driven matfotograf i alla fall.

God middag men liten tid? då skall du testa detta. Inte massa disk & söl på spisen blir det heller. Som vanligt slumpar jag fram ett recept, men typ så här var det jag gjorde.

Fram med en eldfast form, smörj den lätt & lägg en bädd av färsk spenat i botten, före du kryddar en runda med lite salt & peppar. Häll så på grädde så det precis täcker spenaten & så lägger du på färska lax bitar som du kryddat med salt & peppar på förhand runt hela fisk bitarna, så ströed du gott med smaksrik parmesanost över det hela & tjoff in i ugnen på 200 grader i 20-25 min. Till detta hade jag tagliatelle den grön gula, alltid hos mig.

Nästa gång skall jag strimla lite soltorkad tomat & ha i, för det tror jag kan vara väldigt gott till övriga ingredienser.

Jag var bara tvungen att dela detta före jag glömmer det. Om du testar det & kanske till & med utvecklar det med nya ingredienser som blir gott får du gärna berätta det. Jag är alltid sugen på snabba lätta recept som är riktigt goda.

Kramar & Bon Apetit så länge

2 Comments

  1. Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)