LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

23

april 2015

1

COMMENTS

Att drömma sig bort i nyanser & uteliv

Written by , Posted in Inspiration

Antikkgrå-og-Letthet

 Har ni sett så fantastiskt vackert!!!

Denna grå färg på huset med vita snickerier hade jag absolut velat haft på vårt vackra hus om vi ägt allt själv. Jag tycker just denna som heter Lady 1973 antikkgrå är riktigt herrskaplig alltså & hade vart så otroligt snygg på vårt hus till den grå svarta stenen vi har på taket. Hela stämningen på denna bild är bara så mig, med alla snickerier & så de lummiga gröna rabatterna.

Jotun-1037-Sandsten

Färgen på vårt hus är lite mera åt detta hållet, denna fasadfärgen heter 1137 sandsten & när jag såg denna bild så blev jag bara helt överbevisad om det jag tänkt länge, att det hade vart super snyggt med tegelrött tak på vårt hus. Vi har ju på tapeten just tak& massa fram & tillbaka i dessa dagar så jag lägger denna bild till inspirationsmappen. Dock har inte vi en så där oerhört vacker stenmur, eller jo det kan tänkas att vi har bak x antal lag med murputs…. Just den där muren, fasadfärgen & taket var bara en så harmonisk helhet tycker jag.

 

hos_oss

 Här är vårt hemma förra sommaren, med den oerhört fula ytterdörren som inte alls klär huset som jag tycker är så vackert för övrigt. Tänk vad en dörr har att säga för totalintrycket av ett hus. Det är liksom ingångspartiet som önskar välkommen.

Jotun-Kontor-Frostroyk-Lab

Vi skulle ju helt klart haft en dörr som detta för exempel. Det är en riktig drömdörr, men tyvärr så finns det inte plats till en dubbeldörr så jag får leta mera realistiska dörr drömmar.

Har ni föresten sett de vackra harmoniska färgerna. Jag älskar den där gröngrå färgen på dörren. Jag älskar överhuvudtaget hela denna bilden, det runda taket med hängande lampan, snygga pelare & så rottingstolen som står lite  strategiskt där. Jag hade gärna suttit där & skådat ut över vad det nu än kan vara….

Shimmergrå

Men hörni, vad jag än må drömma om & som jag släpper för stunden, så släpper jag inte denna. Jag skall ha ett tak på solsidan i år. Jag har tjatat mig urless på en pergola & saken är den att min make bara fnyser. Jag tror inte han fattar vad det är eller hur det kan utnyttjas & framför allt att det är en ganska billig lösning bland alla tänkbara ute-tak lösningar.

Den här lösningen på bilden här hade absolut inte varit dum. Jag hade älskat att sitta här på sommarkvällar med tända ljus & plädar i en mysig lounge. Undra just om man kunde fått till den på solsidan? Måste undersökas.

Jag längtar efter sommar altså!!

Alla bilder märkta med  LADYJotun i höger hörn  är lånade här

1 Comment

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)