LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

2

november 2015

0

COMMENTS

November modus

Written by , Posted in Skönhet

IMG_3832

 Det där Isadora lacket (643 Chelsea Red) som väntat sedan jag köpte det förra veckan på att få lacka mina naglar tungt djupt röda. Gahhhh vad arg jag är på det!!! Rött lack är utan tvekan det svåraste som finns att lacka snyggt & var väl just därför egen uppgift när jag gick upp till Diplom på Neglakademiet. Är det svårt att lägga snyggt på andra, så är det ju inte mindre svårt på sig själv & framför allt på högerhanden…. Jizzzzz jag såg ut som en 5 åring som lackat nyss & fick det av igen fort som sjutton. Dock hann jag konstatera att färgen var SUPER läcker & att jag hatar den Isadora borsten….. Jag älskar & har vant mig vid Nails inc & Essie borstarna nu, dom är grymma & det var inte Isadora borsten frågar du mig 😛

Tjingeling du fina

Vi skriver November, den mörka tunga, långa & murriga månaden. November & jag har aldrig varit kompisar så långt tillbaka jag kan minnas. Jag känner egentligen bara en stor tung klump i magen av denna månad, därför hoppade jag över gårdagen helt enkelt, jag valde att inte välkomna & hylla ny månad, haha

Men idag mina vänner & än så länge visar sig November från en magisk sida. Solen strålar & himmeln är klarblå, luften är hög & kall. Så fortsätter november lite så kanske jag kan se denna månad med nya ögon i framtiden. Fast helt är det väl att det är så korta ljusa dagar från nu & fram några månader. Jag brukar ta & känna på den där tunga klumpen i magen fram emot slutet av januari faktiskt, med mindre det faller massa vit snö som gör tillvaron ljus.

Vi har haft en helt härlig helg skall jag säga. Vi har spökat, haft massa vänner runt oss & igår så sov jag länge, drack kaffe i sängen & så bara mös vi här hemma helt utan några förpliktelser. Vi frukost/lunchade samlade länge med varma frallor, massa pålägg & levande ljus & på eftermiddagen åt vi spekemat med äggröra, goda ostar, grönsaker & allt möjligt gott på bordet.

Nu kör vi måndag, jag tvättar kläder & vardagspysslar, maken skall strax på jobbet & har eftermiddags vecka, Joy skall visst ha felles träning med de två äldre lagen på handbollen i kväll & så rullar vi på med en ny vecka.

Hoppas du haft en skön helg & får en fin start på nya veckan

Hjärta till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)