LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

24

februari 2015

0

COMMENTS

Finaly Urban Decay

Written by , Posted in Inspiration, Skönhet

mainud_www_no

 

Det är inte många månader sedan jag irriterade mig gränslöst på att Sephora inte skickade Urban Decay till Norge, ett märke som jag jagat på linje med NARS (som jag hoppas kommer till Norge ASAP!!). Så började det rulla ut lite hint i sociala medier om att Loreal släppt guldfågeln exklusivt till Kicks här i Norge & då började det klia i fingrarna. Jag hade sedan länge sett mig ut must have produkterna som ögon primern, självklart NAKED paletterna, Perversion mascaran osv Listan kan göras ganska lång på wishes från detta märke.

I Norge är det Kicks Steen & Strøm Kicks Oslo City & Kicks.no som förhandlar UD, så jag måste nog ta en sväng till Oslo asap. Men när det skrivs så har jag varit helt tvungen att tjuvstarta på Kicks.no med några safe klick, ni vet som jag inte måste testa mot huden vad jag klär.

Jag var riktigt riktigt spänd på vart priserna skulle hamna & är enormt positivt överraskad. Det kommer inte löna sig att beställa UD från utlandet (med mindre man gärna betalar för fake) Jag har sett lite runt på priser & Norge ligger extremt bra i pris, förmodligen bäst eller dvs lägst i pris.

Jag menar, de world wide ombloggade Naked paletterna kostar 395 nok, Naked basic paletterna 220 nok, mascarorna ligger på 190 nok, 24/7 glide on ögonpennorna 150 nok, ett läppstift för 175 nok.

Jag måste säga att det är riktigt riktigt bra priser som tillåter att man byter ut det gamla sminket med nytt. Jag tippar att detta märke kommer gå sin segers gång genom Skandinavien nu & jag måste säga att jag verkligen gläder mig att prova ut typ ALLT.

Har du någon Urban Decay favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)