LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

18

februari 2015

0

COMMENTS

Exuviance Face Candy avhandling

Written by , Posted in Skönhet

IMG_1541

Det har gått 14 dager med nya hudvårdsprodukter & jag börjar kunna säga lite om produkterna berätta lite om hur min hud har det helt enkelt & hur den gillar den nya näringen den blir tillförd. Min hud var riktigt vinter grå, torr med miljarder fina linjer & porer efter en längre & lite dum period utan riktigt dedikerad hudvård. Min hud gillar inte alls när jag shoppar runt för mycket & efter att den rundade 40 är den särdeles kräsen.

Jag tänkte skriva om hela rutinen jag har med Exuviance, men måste följa upp förra inlägget där jag skrev om just Vespera serumet & Triple Microdermabrasion, nu vet jag mer & måste bara gå i grunden 😉

Vespera Bionic Serum med anti age formel & full av fukt är verkligen bra mat för huden. Jag måste ha serum under mina dag & natt krämer numera. Ett bra serum ger verkligen en extra kick i huden & detta serum gör susen på hungrig hud skall jag lova. Detta är inget fett serum, men kan ändå kanske kännas oljigt vid påföring, detta torkar dock in snabbt & serumet lägger sig liksom som en hinna som arbetar med huden. Jag kan absolut säga att serumet har lugnat min hy från dag 1 & nu de senare dagar kan jag verkligen se att huden är jämnare i strukturen & känns betydligt fastare.

Eftersom jag alltid sliter extremt med torr hud om vintern så håller jag mig ofta undan anti age produkter, eftersom anti age effekten kan göra att man tycker huden stramar än mera. Men jag måste bara säga att totalen av mitt nya hudprogram är att jag känner & ser anti age effekten, men huden känns hela tiden återfuktad & skön. Då när det är så bara älskar jag känslan av att det drar lite i huden 😉

IMG_1560

Den andra produkten som verkligen förtjänar att lyftas i eget inlägg är Triple Microdermabrasion face polish. Den är lite så där O.M.G för mig!! Jag diggar ju att rensa huden minst lika mycket som att kräma den & med en god rens rutin så får  goda krämer ett så mycket bättre grundlag att jobba med det den skall. Nu är inte denna face polish min dagliga rens rutin utan detta är en sådan där skön 1-2 gånger i veckan grej.

Denna skatten har gjort underverk på ett område i min hud som varit omtalat i denna blogg x antal gånger, nämligen min hormon haka. Efter första veckan kunde jag inte urskilja helt vilken produkt som gjorde vad helt, men vecka två, 3:e & 4:e behandling med denna härlighet så inser jag att det är den här som arbetar positivt med hakan!! Den arbetar så klart positivt med hela ansiktet & jag får en snygg glöd & fräsch hy efter användning, men hakan alltså WOW.

Dagen efter jag har använt denna crème face polish så händer något magiskt. Jag får inga finnar, men små plitor på hakan som jag låter vara en dag till dom torkat & vipps så har jag ytterligare en ren por. Det ser ut som den liksom lufter upp talget ur poren & så kan man nästan bara borsta bort den. Min haka är redan så himla mycket finare, med mindre porer & mina vänner -Jag är i månadens värsta vecka & kan säga att jag inte haft något stort breakout som faktiskt är helt standard varje månad. Ärren hinner inte mer än bort, så kommer nya.

Jag kan inte förstå annat än att den bara måste vara denna face polish som gör det jobbet!?

Hur känns den så att använda? -Jag tycker den är kanon skön. Detta är ingen traditionell skrubb som man rubbar runt på huden. Här skall du precis bara cirkla krämen med mikrokristaller lätt på huden i ca 30 sek & sedan skall du låta den sitta i 1-2 min, då exfolierar AHA & Papayaenzym utan beröring. Man kan känna lite prickande i huden & så blir jag lite så där blush´ig i huden när den jobbar & när du sedan sköljer av har jag den lenaste renaste baby hud.

Denna rekommenderas inte till extremt känslig hud. Jag har känslig light, kan ha lätt att bli blossande röd flammig av dåliga produkter för min hud, så jag provade försiktigt första gången & lät krämen sitta i 1 min. Jag såg dock snabbt att huden blev mycket bättre efter så jag kör 2 min 2 gånger i veckan nu.

Skulle jag ge dessa två produkter poäng baserat på alla erfarenheter jag har inom tillsvarande produkter så kan jag inte annat än att ge dom full pott faktiskt.

Glöm inte att skydda huden med spf bara, oavsett AHA eller inte. Jag såg att jag absolut måste köpa en ny spf före vi åker till fjället eftersom jag inte använder dagkräm med spf i. jag har det i min foundation men det är absolut inte nog varken på fjället eller nu när vi går mot vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)