LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

9

januari 2015

2

COMMENTS

4 godingar i duschen

Written by , Posted in Skönhet

Kerastase_Obagi_GHD-1

 

Bra hud & hårvård är det allra viktigaste för mitt yttre mående. Jag älskar även mysig makeup, men om min hud & mitt hår är dåligt så hjälper det inte vilka lyxiga sminkprodukter eller kläder jag sätter på mig, då känner jag mig botten.

Jag har 4 viktiga rutiner i duschen bortsett ifrån att jag tvättar mig, skrubbar & tar bort lite hår, som är viktiga.

  1. Tvätta håret med ett bra schampo
  2. kur eller balsam
  3. när kur balsam verkar i håret tvättar jag ansiktet i 1 minut
  4. borsta genom håret före jag sköljer ur kur/balsam

En julklapp som verkligen faller denna frun helt i smak, är en stor dunk favorit schampot (som skall utgå tyvärr) & hårkur. Det var från min son & flickvän. Nu tror jag inte min son haft så mycket med min julklapp att göra eftersom hans wife to be är frisör 😉 Oavsett, att få 1 liter Kerastase favorit med tillhörande hårkur är bara LOVELY.

Jag har ju använt Joico en längre period & jag tycker det är ett riktigt prisvärt alternativ, men för mitt hår har alltid Kerastase varit det absolut bästa & just den här Bain Substantif som är för moget hår & vårdar hårbotten lite extra är det bästa som finns om vintern. Kuren använder jag 1 gång i veckan, det räcker länge för mig.

I duschen ligger alltid min rosa GHD borste. Jag har märkt att jag ungår frizz om jag borstar igenom håret med balsam eller kur i, i stället för att borsta det vått efter dusch. Har du frizzigt hår, så testa du också vet jag.

Jag älskar allt som heter tvätta ansiktet & rensa.

Min Zo medical Oilacleanse skall användas i en minut & helt ärligt så är en minut ganska mycket när du står över handfatet & kanske är lite stressad. Så därför har jag satt in tuben i duschen, för där finns det alltid mera tid att kladda. Det stora plusset är att då använder jag även rensen ner över bröstet, vilket borde ge bra resultat emot att använda vanlig dusch kräm!! Jag har en del solskador på mitt bröst (Dekolletage) & det är verkligen en bortglömd kroppsdel från min sida, som är lika dåligt samvete var gång man skall gå i urringat. Men nu så använder jag i det minsta min fina ansikte rens ner där, när jag tagit rutinen med in i duschen, alltid något.

Hur vårdar ni ert bröst eller dekolletage?

Har ni några prioriteringar i er bad/hudvårds rutin. Vad är viktigast för dig?

-God tid till hudvård eller -god tid till makeup

Kram

2 Comments

    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)