LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

7

juni 2016

4

COMMENTS

Luna2 and Iris by Foreo in my bathroom

Written by , Posted in Hudvård

IMG_7968

Två nya bästisar på badet blir härmed presenterade.

Luna™2 & Iris by Foreo

IMG_7987

Luna™2 är en vidare utveckling av den prisbelönade Luna. Jag har länge önskat med en elektrisk tegörings borste till ansiktet. Ni har ju säkert fått med er att det finns många olika typer på marknaden. Sedan jag upptäckte Luna länge före den kom på Norska marknaden har jag haft den som top 1 önskan, dels för att det är en svensk produkt vilket är extra kul & dels för att jag ser en väldigt stor fördel med den -den kommer komplett & man behöver aldrig byta ut borsten.

 Jag har använt min Luna2 i en vecka nu. Jag ville verkligen testa ut den före jag skrev om den & tipsade er. Nu visste jag väl med stor säkerhet att jag skulle gilla den skarpt, men ändå -jag ville omtala den baserat på egna erfarenheter, inte på att alla andra tycker den är kanon bra. Därför använder jag mina egna ord i detta inlägg.

Rengöring av huden är min första prioritet, alltid! Det är fullkomligt bortkastat att köpa fina krämer om man smörjer det på en dåligt rengjord hud. Nu kan man såklart klara sig med att tvätta ansiktet med handkraft, men himmel & hav vilken milvis skillnad det är att använda Luna2. Huden blir verkligen rengjord i djupet & jag kan verkligen se att det är bra, -att huden mår ännu bättre. Huden blir silkeslen, man får en vacker fräsch glow över sig & huden blir stramare på ett positivt sätt & inte detsamma som torr & stram alltså.

Jag använder min Luna2 både morgon & kväll, när jag tvättar ansiktet & det är en riktigt skön upplevelse. Man kan använda sin egen vanliga rengöring eller om man vill testa Foreo´s dag & nattrengöring. Jag fick med en testtub var av rengöringen från Foreo & kvällsrengöringen kommer garanterat köpas in, för den är helt awsome. Dagsrengöringen måste jag ge lite tid till för att bli helt säker på till min hud.

Men Luna2 är faktiskt inte bara en rengöringsborste, utan den är även en anti-aging behandling. Som sagt så tvättar jag först mitt ansikte med den & när jag sedan smort ansiktet med mitt serum så använder jag anti-aging borsten på baksidan för att massera in serumet. Jag kan lova er en känsla av salong behandling. Det är så otroligt skönt att jag misstänker att jag överdriver detta moment en smula….. Jag kan säga med säkerhet att jag hade måttet gå många gånger i en salong för att uppnå detsamma resultatet som jag gjort på en vecka.

Du kanske tänker nu -”usch ännu en sak att komma ihåg att ladda”. Men här är ännu en av fördelarna med Luna™2 -ett fulladdat batteri varar i 7 månader vid användning morgon & kväll!! Alltså behöver man inte släpa med en laddare till på semestern på 3 veckor typ. En annan sak som jag tycker är viktig är att den är helt vattentät. Jag tycker det är knepigt med elektrisk produkter som skall tåla vatten men inte är helt vattentäta. Men det är alltså Luna 2, helt vattentät.

IMG_8000

Hälsa på Iris™

Detta är min nya räddare i nöden & jag skall lova att jag fick testat henne ordentligt i helgen efter party & dans ut på tidiga morgon timmar & hon hjälper!! Iris är en ögonparti massös kan man säga. Där jag tidigare köpt dyra av-svällande ögonmasker, tar nu Iris vid. Iris skall minska synliga trötthet & ålderstecken, synlig trötthet ser jag redan att hon funkar för. Jag kan såklart inte säga att kråksparkarna är reducerade/borta bara efter en veckas användande, men det jag kan lova är att trötta plufsiga ögon blir synligt piggare efter en massage & det är otroligt skönt.

Det är ett standardläge som skonsamt återskapar känslan av manuell massage & ett spa läge som återskapar en professionell salongsbehandling. Standardläget passar hud som börjar visa synliga ålderstecken & spa läget är perfekt för hud som visar mer tydliga ålderstecken. En fulladdad Iris håller ca 140 behandlingar.

Jag använder faktiskt Iris när jag lagt min ögonkräm & så masserar jag in den med spa läget & jag både ser & känner mig piggare ut runt ögonen. Du tänker kanske att jag kunde använt massage sidan på Luna 2 till detta… men ögonpartiet är väldigt känsligt för både  tunga krämer & kraftfull beröring, så därför finns Iris.

IMG_7918

 

Hudvård produkterna från Foreo kommer riktigt läckert emballerat, lite Apple´ish. Det följer med en laddare & en dustbag till både Luna2 & Iris, samt en quick start guide & en grundligare bruksanvisning.

Från nu är min hudvård rutin komplett ♥ & är det något som jag älskar så är det just att känna mig ren & fräsch i ansiktet. Jag behöver inte massa smink nästan, men bra hudvårdsprodukter är ett MUST!!

4 Comments

  1. Mia
  2. Julia
    • Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)