LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

10

juli 2016

4

COMMENTS

Delikat inpackat paket med hudvård jag älskar

Written by , Posted in Hudvård

IMG_8903

 Skall en webbshop hitta vägen till mitt hjärta på riktigt, så packar dom min beställning delikat. Då flirter dom verkligen till sig en ny order. Egentligen tycker jag för få webbshoppar lägger det lilla extra i sina orders som dom skickar iväg till kunder. I tidernas början, med internett handel så fick man bara läckra paket nästan, men nu har många blivit slappa tycker jag. Kläder kommer i plastpåsar som så är proppat ner i en större plastpåse & så ordersedel ner knölat. Kosmetik & annat kommer i en papplåda full av plastfyllnad.

 Nej tacka vet jag paket som det jag fick från Skin City nu när jag kom hem från baby besök. Oh lord vad det var lagt mycket av det lilla extra i det!! När jag öppnade papp emballaget slet jag fram kameran bara för att fota några bilder på ett nästan fullt minneskort.

IMG_8905

Detta paket var spännande att öppna även om jag ju vista vad det innehöll liksom & lite så tycker jag det skall vara.

Produkterna kom alltså SNYGGT inpackade i snyggt silkepapper, ordersedeln låg såklart i en snygg matchande papp-ficka, några kräm prover kom i en liten matchande smink-pung´ish, jag fick med en strandbag som överraskade med att vara riktigt rejäl & inget skräp alls, riktigt nog med Skin City reklam, men vad gör det -man har ju loggor på det mesta idag. Snygg var den & just nu står den packad med absolut allt av hygien, hår & makeup produkter jag skall ha med på semestern. Den slukade enormt mycket!!

IMG_8908

Så följde det med en söt Kokeshi docka, såklart även den i egen Skin City emballage. Den knep Joy väldigt fort 😉

Jag var nästan tom för Exuviance produkter & Skin City körde en bra kampanj. Min hud vill sig liksom inte med så många andra produkter, hur mycket tid jag än ger dom. Exuviance Vespera Bionic Serum har jag varit utan i 3 veckor nu & det var 3 veckor för länge, helt klart!! För min hud sög den till sig & började omedelbart glöda igen, så blir man ju verkligen så slät & snygg i huden av den. Så behövde jag dagkräm med spf & valde att testa Sheer Refining Fluid spf 35 efter att ha läst sida upp & sida ner, jag träffade perfekt med den, så en ny sommarfavvo är funnen. Så behövde jag en ansiktstvätt & gick för OpiLight Daily Prep som även den infriade alla mina förväntningar, så långt. Om den jämnar ut mina pigmenteringar måste jag såklart återkomma till, men känslan av att verkligen bli ren & len har jag inte missat.

Dessa produkter fungerar dock inte på min hud till vintern, så är min hud funtad -På vintern måste jag använda extremt massa fuktighet & gärna lite fetare krämer, då använder jag Ultra Restorative Cream både dag & natt över Vespera serumet, den är helt grym!! Nu om sommaren använder jag den om natten bara.

Så bara måtte jag ha Clarins Instant Light Lip Comfort Oil, den är bara AWSOME. Jag använder ju inte ofta läppstift & det är för att jag älskar smaskiga glossy gloss. Jag gillar den lite naturliga feelingen lite all over med make up. Men absolut läppstift till partyt, då är det ett must, om inte annat i starten av partyt… för när jag tänker mig om brukar glosset åka fram ut på natt kröken, hihi

Jag var bara tvungen att dela med mig av detta paket alltså, för jag hyllar mer än gärna allt jag tycker är bäst. Så måste jag bara lägga till att leveransen var SUPER SNABB hit till Norge, det är ju faktiskt en väsentligt viktig liten detalj också.

Här rullar Frankrike-Portugal matchen som jag tittar på med ett halvt öga. Jag gillade öppningen med David Guetta & Zara Larsson allra bäst, så jag kommer nog små plocka med packning nu. I morgon far vi, ciiiiiii som jag gläder mig!!

Glad ny vecka i morgon, jag kommer förmodligen ha fullt upp i morgon, så jag säger det nu!!

4 Comments

  1. Mia
  2. Anita
    • Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)