LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

24

juni 2016

2

COMMENTS

Tork-tvättlappar, lavendel, små detaljer.

Written by , Posted in Herrskapligt anno 1910

IMG_8363

 En trevlig sak jag alltid uppskattar när jag tvättar mina händer borta & som jag alltid tänkt att -det måste jag skaffa!! Det är små tvättlappar prydligt vikta som man tar ur en bunt, torkar sina händer med & så kastar man dom i en tvättkorg. Jag är väldigt petig med handhygien & byter gärna handdukar varje dag, när vi har gäster så stressar jag alltid med att byta gästhandsken ofta, ifall någon är som jag.

 Nu har jag köpt in 45 vita & snyggt grå tvättlappar som är avsedda som små gästhanddukar i portionsförpackning.

IMG_8353

En guld-tvättkorg fick det bli också, som jag knytet fast en tork-tvättlapp på med några lavendelkvistar.

Toppen hade varit om jag hade hunnit få tag i lavendel sköljmedel, så tvättlapparna hade doftat underbart av fräsch lavandel. Men nu får dom dofta nytvättat & vanligt sköljmedel i stället. Det fungerar ju fint det också.

IMG_8358

Lavendeln i trädgården är bara på sitt allra bästa nu. Nu skulle man plockat in & torkat små knyten, men det har jag inte hjärta till…. att ta allt menar jag!! Den är så vacker där den står & den skickar iväg ljuvliga doftnoter med vinden om kvällen när jag sitter där på stentrappan & ser ut över fjorden.

IMG_8348

Nåväl, jag skördade in en liten bukett till badrumsspegeln också. Bara för att hämta upp färgerna från kvistarna på guldkorgen liksom.

Jag älskar små detaljer ♥

KRAMAR i MASSVIS

2 Comments

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)