LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

24

juni 2014

2

COMMENTS

Pols Potten in my heart

Written by , Posted in Matrum/vardagsrum

Pols_Potten_Sorelle_Vitrine

 Jag är så galet galet galet nöjd mina vänner!!

 Vårt nya svarta Pols Potten vitrine konsolbord från Sorelle är bara så vackert att klockorna stannar. Det bryter så där perfekt med allt men tar inte över. Benen som har en liten böj precis som vårt matsalsbord & det lite tunga rustika, men ändå så lätt eftersom det är glas istället för täta lådor.  Jo, så behövde vi mera yta i ögonhöjd när man sitter att ”fiffa” med lyktor & det man har lust till där & då. Eftersom vi har lite kallare kvällar så värmer de underbara korg lyktorna Scilly L & S våra ögon inne. Men gud så läckra dom blir ute på solsidan på varma mörka sommar kvällar. Jag skriver mörka kvällar eftersom solen vänder idag, tråkigt men sant!! Men desto större grund till att tänka ljuslyktor & kanske lite ljuslänkar 😉

Pols_Potten

 Jag tycker det är så mysigt att det är som ett tittbord & för ögonblicket har jag lagt in makens retro eld gamla kamera & objektiv i ena delen & på andra sidan ligger min stora snygga Taschen New York bok med de mest fantastiska bilder man kan tänka. Ja så hamnade lilla The fashion book & Versace fatet där också. Det blir som en utställning av vackra saker.

Pols_Potten_Geneva_Hagedorn_hagen

Men varför står det saker under bordet? -Jomen det är en ledning där & ett eluttag, skitfult. Så fram till ledningen ligger snyggt & jag hittat något passande att dölja eluttaget med, så blir det så där. Det är lite typiskt mig att sätta korgar & saker framför eluttag, dom är ju inte så snygga liksom…. Lampan på bordet är gammal, men fick faktiskt flytta in på hedersplats igen. Den är jag väldigt glad i även om den är l.i.t.e mera bling bling än jag fixar (numera). Joy har pyntat med HAY handen & bestämde vilket tecken fingrarna skulle göra, hon gjorde ett annat först som inte fick stå så, say no more.. Vår Geneva har fått flytta tillbaka i hörnan där den ger absolut bäst ljud ut i rummet, det är ju lite viktigt eftersom den dunkar & går hela dagarna. Stockholmskartan har kommit upp med stor skepsis, den tror jag skall få en egen vägg & så får en Hagendorn Hagen fjäril till flytta till den väggen, det blir mera helhet tror jag. Så dom där fantastiska sjakkbrikkene/schack pjäserna i resin *läs det med glitter i ögat & fladder i hjärtat* Dom skall få ett eget inlägg för det förtjänar dom!!

Tanken var ju att ha vårt nya konsolbord i vår karnapp (burspråk), men så har vi dansat runt många vändor med vår Geneva men aldrig fått det att fungera på golvet vid sidan av den. Så vi testade & sa, JA i kör. Äntligen känns den här väggen levande, det är nämligen väggen man ser hela tiden från soffhänget 😉 & numera även Love Seat hänget i karnappen. En viktig vägg i rummet med andra ord.

Jag kan lyfta fram Sorelle om & om igen, inte för att man inte hittar snygga saker på många ställen. Men tjejerna som driver butiken har kunskap & är super trevliga. Dom har klarat utifrån bilder att bistå med kreativa inspel & vågar komma med nya idéer eller annat tänk till en kvinna som kan snöa in totalt & på en tanke, för mig är det kvalitets stämpel.  Så gillar jag att dom har ”det lilla extra” som inte alla andra butiker har, man kan ju tröttna l.i.t.e  på att samma strama brands går igen i var butikk & varannan interiör blogg, mig om det. Har du möjlighet bör du absolut ta turen till jentene på Lierskogen, det är faktiskt bara 20 min utanför Oslo & så massa snyggt!!

Med fara för att bli tjatig, så varnar jag för att ni troligen kommer se denna vägg några flera gånger, med lite olika styling förmodligen 😉

Nu skall jag stupa i säng, dagen susade iväg & jag fick gjort massa & ryggen slog bakut, så jag kommer somna gott nu.

Kram & natti natti

2 Comments

    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)