LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

21

juni 2014

4

COMMENTS

Kreativt interiör kaos

Written by , Posted in Matrum/vardagsrum

Pols_Potten_Lyslykt_kurv_Sorelle

 

Tittar in & säger glad lördags kväll till er alla!

Här hemma råder just nu ett kreativt interiör kaos.

pols_potten

Ni som följer mig på Instagram såg säkert att det kom ett big nice delivery till oss igår från nya Norska interiör butikken Sorelle som har både nätbutik & fysisk butik. Vi var ju där i den fysiska butiken förra fredagen & förälskade oss i ganska så massa….. Paketet är ju ganska avslöjande där det står i vår hall. Mycket riktigt så är det ett tok snyggt konsolbord från Pols Potten & jag är fullkomligt stört kär!!

Så dagen idag har gått med till att bli enig med mig själv (& lite maken också da…. Jag låter han tro att han är med på det 😉 ) hur det skall bli. Tanken var i vårt karnapp/burspråk, men så plötsligt hade jag möblerat & stylat om nästan överallt här hemma. Lite typiskt mig. Så det är långt ifrån färdigt, men jag ger er en liten sneakpeek så här på lördagskvällen.

ikea_vitrin

Det är bara det att det ena drar det andra med sig & nu kan vi absolut inte ha den här IKEA saken. Det finns nämligen en vitrin som tillhör konsolbordet som hade passat HELT PERFEKT här. Vi trodde inte vi skulle ha plats till den, men visst sjutton. Den är stor tung & så himla snygg, mycket mycket snyggare än produktbilden faktiskt. Den skall jag drömma vidare om.

Nu måste jag skynda mig massa & byta om för nu skall vi snart i stort grill party hos några grannar.  Jag behöver lite paus från mitt kreativa kaos här hemma 😉

Puss puss på er

4 Comments

  1. frufjeldhammer
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)