LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

7

november 2015

2

COMMENTS

Allt är som vanligt

Written by , Posted in Matrum/vardagsrum

IMG_3951

 Nu har jag varit igenom hela ”tända ljus” rundan & den sköna värmen av dom sprider sig som bomull runt kroppen.

 De nya vita stakarna med stora dubbljus hamnade på soffbordet intill vidare, tillsammans med en vit azalea. Årets första azalea är i hus & då är det månaden före jul månaden för denna frun. Jag älskar vita azaleor, dom påminner mig så himla mycket om farmor att hjärtat bubblar över av saknad. Azalea i vitt eller  ljusrosa det var min farmors blomma.

IMG_3953

 Felix njuter lugnet i huset nu & bara väntar på att hela familjen krupit upp i soffan, så han kan sova, när alla är samlade.

IMG_3967

Det är inte så mycket annorlunda här hemma. Inte något spännande nytt. Jag dagdrömmer om nya köksmöbler & nya stolar hit till matrummet. Stolar utan kappor!! Ja så dagdrömmer både jag & maken om ny soffa faktiskt, en som är lite mera rygg vänlig än vår som är skönast att krypa upp med både ben & fötter i. Men intill vidare så drömmer vi bara vidare eftersom det är ganska massa vi prioriterar före det ovan nämnda…. Vi har ju renoverat uthuset i sommar med nytt tak & allt & vi har en dotter som skall få ungdomsrum & vi har en källare som vi vill göra massa i. Så ni förstår säkert att det får vänta med de där möblerna jag dagdrömmer om.

Nu skall vi njuta kvällen här, hoppas du gör detsamma.

KRAM

2 Comments

  1. Titti
    • Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)