LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

13

juni 2016

3

COMMENTS

Picknick i byparken, en härlig sommaravslutning

Written by , Posted in Halden i mitt hjärta

IMG_5970

∼Vilken TREVLIG sommaravslutning det var i år!!

Vi har alltså vart på picknick i gröngräset mitt i vår lilla skärgårdsstad med moder sol som en vacker ram runt arrangemanget. Jag lagade en kyckling & pastasallad med broccoli, gurka, rädisor & söt paprika, till det hade vi en god vitlök & parmesan dressing. Så hade jag packat med massa uppskuren melon. Det var bara hur mysigt som helst att sitta där i gräset med alla familjer & mumsa god mat.

Klasskontakterna hade lagat ett så bra arrangemang, med sång & blommor till lärarna. En av lärarinnorna går av med pension så hon  fick en vacker ljuslykta & så hade det blivit inköpt en ros till varje barn som dom en & en fick gå fram & ge henne tillsammans med en kram. Jag som alltid blir så rörd av skolavslutningar & avsked, fick verkligen behärska mig lite extra, haha  Så var det lite organiserade lekar & kake till barnen. Men kakfatet fram kom också de flygande råttorna & plötsligt kändes det väldigt naturligt för mig att ta med fågelfobin & gå hem…..

IMG_5985

Jag vill verkligen ge all cred till klasskontakterna som arrangerat denna fina sommaravslutning. Visst har det varit flera fina tidigare år, men denna var bara pricken över i alltså & det var helt enkelt för att dom valde att flytta hela kalaset ut från skolgården & ta plats i vår vackra stadspark Busterudparken. Jag brinner ju nästan upp i engagemang för vår fina stad & tycker det är helt fantastiskt att Halden komun på trotts av rutten ekonomi pyntar stan med det vackraste blomsterarrangemang & har lagt så massa pengar i att göra vår park så knakande flott med både planteringar & en kanon fin ny lekpark.

IMG_5986

Jag tror jag njöt varje minut om kapp med barnen som lekte i klätterstativ & sprang runt. Tänk så fantastiskt att vi har denna vackra park som ett alternativ till en tråkig grå skolgård som barnen ändå tillbringar hela året på. Så till andra som skall arrangera roligheter -Använd vår vackra park, för det är så den blir levande!!

IMG_5988

IMG_5990

 ♥ P.A.V.I.L.J.O.N.G.E.N ♥

 Just saying liksom

IMG_5997

På väg hem & ganska svettig efter att ha varit packåsna upp genom skogen. Men jag bjuder på en svettig bild med lite dålig kroppshållning idag. Man är ju liksom inte alltid helt redo för en bra blogg pose så att säga, haha

IMG_6001

Jag menar -Hur många stil poäng får vi!?? Jag skrattar så jag tjuter.

Joy ville absolut ta en blogg bild på sin mamma & pappa tillsammans & såklart bjuder vi på den också. Jisses alltså, haha

Så vi har alltså gjort stan i eftermiddag & nu är artisten ganska slut. Det har gått i ett sedan jag kom hem från min powerwalk & nu är jag faktiskt väldigt klar för soffhäng. 214% har jag på Polarklockan så då sitter jag på baken med gott samvete nu.

Ha en knakande fin kväll

3 Comments

  1. Marie
    • Sessan
      • Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)