LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

5

april 2017

1

COMMENTS

När man plötsligt ser alla motiv igen

Written by , Posted in Halden i mitt hjärta

Den här bilden föll jag pladask för, jag älskar hela motivet! De gröna stolparna i staketet, mot den gamla tegelstenen, det rosiga järnet & de mossgröna kugghjulen, allt speglat i vattnet & skildrat genom några grenar.

Efter en längre tids kamera vägran så började jag plötsligt se hela min omgivning i motiv igen. Det var efterlängtat!!

Jag älskar att se min omgivning & miljöer jag går i som bildmotiv & har faktiskt känt mig fattig under denna period då jag närmast bara sett en tjock massa runt mig. Hur jag än ville & försökte, så fanns inte den där motiv-blicken i mig längre & jag trodde på allvar att jag tappat den helt. Ett tag tänkte jag nästan att jag lika så gott kan sälja systemkameran & objektiven & nöja mig med iPhone…. alltså, -jag var aldrig där att jag skulle det! men jag tänkte på det.

Jag tror jag behövde pausen, jag tror jag behövde pausa blogg fotograferandet, ni vet det regisserade för att vara med & beskriva en händelse eller text. När man släpat kameran med sig i närmare 10 år för att fånga alla ögonblick som skulle kunna bloggas så är det väl naturligt att det till slut blir tvingat & förlorar sin charm. Så från & med nu kommer jag fotografera det som motiverar mig & jag kommer dela det med er här i bloggen med er som vill titta in utan en tanke på om ”bilden är intressant för läsarna”, ”om den har något med inlägget att göra” etc Självklart så kommer jag inte sluta ta en middagsbild nu & då, jag kommer säkert dela en selfie & en outfit, jag kommer säkert fotografera några mysiga produkter jag vill tipsa er om, men jag kommer också dela lite mera av de där miljö fotografierna som jag tycker är så otroligt häftigt att fota.

Hit skall jag tillbaka med kamera & stativet, för äntligen hittade jag vatten med redig fart i gångavstånd från mig. Jag som länge drömt att öva på att fota forsande vatten så det blir en sådan där slöja, hade det närmare än jag visste, happy happy

Ett minst sagt svalt motiv.

 Här kan jag utlova en doft av cellulosa

Ni har hängt med mig många gånger längs den Tista älven, men då har det varit vidare in mot stan från bron där borta. Så jag misstänker jag måste ta med er vidare uppåt när det börjar grönska lite mera ute.

Apropå fotografering; Idag har jag fotograferat den coolaste modellen ever. Jag lovar att visa i ett eget inlägg.

Kramar i massvis

1 Comment

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)