LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

18

januari 2015

2

COMMENTS

Vet inte vem som hade roligast

Written by , Posted in Foto & Foto utstyr

 
IMG_0404

 

Dagens D.I.S.C.O drottning reo för avgång en av klasskamraternas födelsedags kalas & humöret var på topp kan jag lova. I sina mintgröna jeans & spets top kunde hon glidit in på vilket 80 tals disco som helst, det var bara mintgröna eller puderrosa Peter Pan stövlar i mocka som fattades (någon som minns dom?) Nåväl hon hade sina ”högklackade sneakers som är svarta & neon rosa till, så lite 80 tal blev det iaf.

IMG_0400

 Dagen till ära lagade jag en makrame aktig fläta i luggen som jag snappade up på FB i morse. Det var dagens plus poäng till mamin alltså 😉 -Woooow mamma, kan du laga en sån!??? Så kuuuuul!!

IMG_0409

Det var två tummar upp, en tumme upp & V-sign för hela slanten & jag passade på att fota lite porträtt att öva på i lightroom. Ja för när Joy var på kalas satt jag klistrad i 2 timmar framför några tutorials, för som jag misstänkte så hittade jag ju inte tillbaka till hälften av allt coola min väninnas make visade mig igår. Men nu alltså, nu är bildkvaliten för evigt & alltid satt i RAW format, för gud i himlars vad massa man kan förbättra & lyfta fram.

Just det där med att förbättra & lyfta fram är både äventyrligt roligt men fruktansvärt läskigt. Histogrammet är skummelt som bara den (måste se på histogram totorials) för att jag inte helt vet hur ett bra sådant skall se ut än, så jag går på feelingen. Alla är vi ju barn i början!!

Så idag vet jag sannerligen inte vem som haft roligast, donnan på disco eller mamman med Lightroom?

Nu skall jag kasta ”the disco queen i badkaret” så hon är redo för sängen tids nog.

KRAMAR & NJUT KVÄLLEN

2 Comments

  1. Anne Lise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)