LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

28

september 2015

2

COMMENTS

Superblodmåne 2015.09.28

Written by , Posted in Foto & Foto utstyr

IMG_3148

Himmel & hav vad häftigt det var i natt!!!

Nu skall jag börja med att tala om att klant Sessan som vetat om super blodmånen som skulle inträffa på sin egen födelsedag i veckor, som tog med sig både kamera & sin mac absolut för den anledningen. Hon åkte ifrån zoom objektivet (inte att det är någon telezoom men det hade varit bättre totalt) & kamerastativet hemma. I tillägg så såg jag att batterinivån kröp nedåt & ute i kylan går det fortare.

Men jag är en kvinna som inte ger mig 😉 Så jag la mig igår kväll med superunderkläder & varma kläder i buntar klara att hoppa i stilla som en mus, med klockan på ringning kl 03.55

Så detta är min fångst, inte direkt som jag drömde om, men det är mitt minne om denna magiska natt. Natten till dagen då jag fyllde 45 år!!

IMG_3158

När månen var helt förmörkad så var den mörk mörk orange röd. Jag har tyvärr varit tvungen att jobba med heavy ISO för att kunna hålla kameran med händerna, därav ser månen ljusare ut än den är.

IMG_3150

Detta är ju en osedvanligt luddig bild om jag får säga det milt, men se framför er vad snygg den hade varit med snygg skärpa, haha Plötsligt såg jag månen genom lövverket på ett gigantiskt träd här på campingen, det var så coolt irl alltså.

Så mina vänner, Sessan känner sig smått bakis av för lite sömn denna måndag. Fullmåne = dålig sömn i utgångspunkten. Så upp & ut mitt i natten, när jag sedan kom in igen så var det jätte svårt att somna om. Så väcktes jag av skönsång, kaffe & paket på sängen av en trött & ruffsig Joy & älskade maken. Å jag fick något så snyggt & efterlängtat skall jag avslöja, men mer om det senare. Nu skall jag njuta den soliga måndagen.

vi ses igen

2 Comments

  1. Astrid
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)