LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

4

maj 2015

0

COMMENTS

Jag var nog raggar-pingla i mitt förra liv

Written by , Posted in Foto & Foto utstyr

IMG_6142

Jag blir rent utsagt G.L.A.D av att se på den här bilden!! Lyckan i mannens ansikte när han gasar grannens Cobra med druljoner hästar under motorhuven. Lyckan för mig var att kräla på knäna runt bilen & fotografera doningen med alla coola detaljer. Jag frågade ägaren -vad är det speciella med bilen som skall framhävas (för sånt kan ju inte jag) Han svarade -Linjerna på bilen & haj käften i fronten. Så då gick jag efter det & kunde fortsatt i det oändliga. Plötsligt såg jag i mitt inre att bilen skulle stått uppe på festningen med horisonten & solnedgången som bakgrund, det vill jag fånga.

IMG_6118

Vet ni hur kul det är att fotografera en cool bil? Jag hade ingen aning om att jag skulle få en sådan kick av det & vet ni, det är faktiskt en hel liten vetenskap som jag kunde tänk att lära mera om. Bonus sonen kan massa om det & jag har tänkt att suga till mig allt han kan, för här i Halden finns hur-många snygga gamla bilar som helst!! Vi snackar riktigt snygga gamla jänkare som gungar i slowmotion över gupp i gatan. Lite otippat för er kanske, så kan jag informera om att jag förmodligen var raggar-pingla i mitt förra liv, för jag älskar ljudet & doften av en riktig motor, blänkande lack & krom, för att inte tala om snygga fälgar…. mmmmmm

Tjingeling på er

Vi skriver måndag & här regnar det efter en fantastisk helg. Jodå, vi fick tvättat färdigt vår Pärlan & nu står hon helt färdig att packas & dra ut på äventyr med. Vi planerade nu till helgen men stryker det & väntar till utfart onsdag nästa vecka, så får kärleken åka till jobbet från husvagnen på fredagen helt enkelt. Lördag åker vi hem igen för att fira 17 maj på söndagen. Känner att jag gläder mig till hela maj alltså, det är så mycket sköna planer. Nu till helgen skall jag fotografera (love it) i en konfirmation & hjälpa till lite på köket, till väldigt goda vänner. Nu på onsdag har jag troligtvis också en konfirmations fotografering, då blir det porträtt bilder vid kyrkan.

Men nu är det alltså måndag & man skall ju leva i nuet, men njuter lite extra av minnet av en härlig helg. Joy är på skolan, maken på jobb, Felix ligger som en sur boll efter att ha tvingats ut i regnet för att göra det han bör. Själv skall jag slänga mig i duschen & så skall jag plantera om lite blommor här hemma som skriker efter mera jord.

 

Massa stora kramar & så ses vi snart igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)