LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

2

juli 2015

1

COMMENTS

Canon Powershot G15 (16) kärlek

Written by , Posted in Foto & Foto utstyr

IMG_4930

 Hej från STHLM med ett tidsinställt inlägg, ifall det skulle bli tomt eko här inne.

 Jag tömde mina kameror för fotografier nyss så dom är klara att fyllas upp igen, tänkte det var smart att ladda batterierna helt också. När jag håller på med detta så hade jag en del bilder från lördagen då vi traskade ner på Festivalen, då tog jag med min lilla Canon Powershot G15 i stället för min fullformat Canon EOS 6D.

Ibland när jag tankar över bilder från den där lilla rackaren så slås jag i backen av hur bra denna kamera presterar. Bilden över på liljorna är en testbild jag knäppte hemma i kvällsljuset & jag sålt i backen av detaljerna i bilden som poppar fram. Bilden är så gott som rakt ut av kameran. Men även dessa bilder togs samtidigt, gott jobbat va!?

IMG_4930-2

Här har jag beskurit & blåst upp bilden så att ni tydligt kan se vad denna lilla kamera hanterar.

Nu är Canon Powershot G15 utgången & en uppgraderad G16 är på marknaden. Är du på jakt efter en bra kompaktkamera så vill jag absolut rekommendera denna. Den är helt suverän & en gammal journalist on the go favorit eller som Scandinvian Photo skriver ”Kompakt kamera för experter”. Nu behöver man alldeles inte vara expert för att fotografera med denna, men du har oanade möjligheter med den. Skulle man känna att det hade vart behov för extrem blixt så har den blixtsko, man kan köpa objektiv adapter till den & filter adapter. Du kan fotografera i vanlig JPG & även RAW.

Här i Norge får man Canon Powershot G16 från runt 3500 kr & den ligger väl runt det i Svea Rike också.

Det fick bli mitt tittut & stall tips att fånga semesterns ögonblick med.

Kramar i massvis

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)