LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

15

april 2015

1

COMMENTS

Att skriva onsdag med lite babbel

Written by , Posted in Foto & Foto utstyr

 

 

IMG_5379

Eftersom solen skiner med sin frånvaro här i vår lilla skärgårdsstad så får jag förmedla lite kvällssol här i bloggen. Vad med lite vass/siv i motljus!? från den där walken med Halden Kameraklubb i måndags då vi hade en varm & solig dag.

IMG_5371

Eftersom jag inte visste helt vad jag gick till så satte jag på mitt allround objektiv Canon 24-105mm f/4, det fungerade ju prima för anledningen, men just på dessa bilder hade jag kanske föredragit mitt Canon 50mm f/1,4 för att få ännu mera bokeh effekt (ljus ringar). Till nästa walk skall jag ha med flera objektiv, jag måste bara få tag i en lagom stor kamera säck, för just nu ligger mitt utstyr i en typ shopping väska, haha det är ju inte så noga när det typ fraktas i bil & inte skall bäras med på tur….

Vi skriver onsdag, -Hej på dig!!

Det är mitt i veckan & Sessan var uppe med tuppen. Maken är ju uppe i ottan & idag kom Joy in till mig i sängen & hade host fanfarer så det var omöjligt att slappna av. Stackars lilla kråkan krax vad hon sliter när hostkulorna kickar in. Tänk om man hade fått i henne lite te med honung, jag har mutat så gott jag kan, men nejdå det är usch enligt henne. Nu tänkte frun i huset hoppa i duschen & kanske kanske kanske att Felix hamnar i badkaret efter det 😉 fast bara kanske….

Ha en bra dag

1 Comment

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)