LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

13

februari 2015

0

COMMENTS

V.I.N.T.E.R F.E.R.I.E

Written by , Posted in Dagbok

IMG_1434

 Det är fredag & här kickades sportlovet igång med trippel playdate & en hög med ytterkläder, lagda så där snyggt där dom stod i en hög i lill hallen. Fnitter & skratt har rungat genom huset & så har dom sugrör-bubblat som små barn i glas till brädden fyllda av Oboy med mjölk. Ja jag skriver det så, just för att det är mera oboy pulver i galet än mjölk nästan, haha

 Så gick vännerna hem & middagen serverades. Mmmmm vad gott det blev. En helstekt fläskfilé/indrefilé, mozzarella & potatis kakor & en god pepparsås, med en iskall öl till. Nu är jag proppmätt kan jag tala om!!

IMG_1187

Det är bäddat för att Joy skall få ta sig ett varmt bad & tvätta av sig skolan. Ren & fin inför födelsedagskalas hos en klasskompis i morgon & en skön sportlovs vecka.

Vi har varit över gränsen en sväng idag & shoppat nödvändigheter & till veckan ser Joy fram till en Nordby tur (hon älskar att strosa runt där) men till veckan skall vi målmedvetet till sportbutikerna & söka långfärdskidor & pjäxor till hjärtat. Hennes Frost skidpaket är för litet & till nästa helgs hytte tur så har hon så lust att åka skidor, hon älskar ju att åka långfärd. Jag har försökt få tag i begagnat eftersom hon växer så illa fort, men inte lyckats, så då blir det nytt & vi hoppas på att det fins några kanon erbjudanden så klart. Joy är super stolt som har sparade pengar på sitt kort & skall betala skidorna själv, så har vi sagt att vi kan köpa skidstøvlene & staver. Man får njuta så länge dom ser det som en ära att få vara med & betala lite själv 😉

Joy har alltså ett par super fina rosa Frost Fischer skidor på 120cm, stavar 80 cm & varma & stadiga frost skistøvler i strl 32 som hon vill sälja & stoppa in i nytt utstyr, om någon skulle vara intresserad. Vi kan säkert enas om ett bra pris så det blir win win. Bild kan sändes på mail vid intresse.

Önskar er alla en super härlig fredag & helg.

Har era barn startat vinterferie/sportlov denna veckan eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)