LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

25

december 2015

0

COMMENTS

TACKSAMHET

Written by , Posted in Dagbok

IMG_5081

 Detta var väl den sista julpynten att visa för detta år om jag tänker på att jag tidigare berättat att jag är ganska sparsam på den fronten. Men jag gillar att ha lite grönska & några julinslag så klart & vårt Cape Cod skåp smyckas alltid med lite fake gran på toppen. I år har jag hängt flugsvamp i grankvistarna, tycker dom gav så maffig färg.

IMG_5082

Hej mina vänner

Jag hade faktiskt planlagt att titta in & önska er en fin julafton igår, men jag hann faktiskt inte. Dagen gick ganska i ett, ingen stress men det gick i ett & vi hade det så himla fint. Idag känner jag enorm tacksamhet från djupet av mitt hjärta av att ha haft ännu en julafton fylld med kärlek tillsammans med min älskade soulmate, dotter, bonusson, svärmor & svärfar. Så klart saknade jag min egen mamma, pappa, syster, syskonbarn & inte minst min egen son & svärdotter tokmassa, men ändå så känner jag tacksamhet över kvällen igår, eftersom jag vet att nästa år så tillbringar jag den med alla de jag saknade i år.

Ännu en jul åt vi mat till vi var mätta & belåtna, dessert, kaffe med bakverk & godis. Vi fick lov att se våran tjej med glitter & förväntan i blicken när jullapparna delades ut. Den allra första julklappen som skulle öppnas i år var den hon gav oss, så ville hon ha det!! & ni skulle sett hennes stolta ögon när vi öppnade paketet & hon lagat en fin toalett-rull-hållare till oss  på skolan. Jag har ju berättat hur hon packat in julklappar i flera dagar & vi fick så massa fint av henne & hon var helt klart lika glad över att ge som att få & det gör mig så glad att se.

Idag är helt klart tacksamhet ett stickord.

Hoppas ni hade en fin julafton!?? ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)