LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

17

april 2017

2

COMMENTS

Söndags-feeling på en måndag

Written by , Posted in Dagbok

Det är helt enkelt söndag i mitt huvud hela tiden idag & så kommer jag på at det är måndag & då tänker jag -Jipppi, idag är det Petter Uteligger på tv & så är den här veckan en vardag mindre. Jag tycker Petter Uteligger är så himla fint program alltså, det belyser verkligen en annan sida av rusmissbrukaren som jag tycker är skit viktigt kommer fram. Dom är människor precis som du & jag, dom är inte rusen, dom är individer.

Igår kväll skrev jag ju om mina nya sömnvanor & guess what? -Jag sov till 08.35 idag!!! Shit vad glad jag var, haha…. Det har kanske en sammanhang med att jag sov igår eftermiddag & var vaken ända till 01 i natt, totalt insnöad i klippmaskiner, saksar, schampo & kurer, blåsare (kraftiga fön´isa grejer) & allt tänkbart annat jag kunde hitta i internetts alla druljoner nätbutiker till hund. Som den prylbög jag är så ville jag haft allt av det bästa samlat i en butik, så då funderade jag på om jag inte skulle öppna en nätbutik med grooming utstyr till hund för säkerhetens skull, men tänker flera testat det före mig…. så jag håller mig till att ”dröm shoppa”.

Soldiset badar Halden denna måndag, det är isande kallt & fint lite känns som vår ute. Jag har varit nere hos en väninna & så har vi suttit & spånat lite runt blogg, bildredigerings verktyg & lite av varje som vi ramlade in på. Hon har börjat nisch blogga om sig & sin lilla power puff Wilma som är galet söt & Stig´s bästis. Utöver några girly babbel timmar hos Wilma & Tracy så har jag inte gjort stort annat än viktig tvätt, vikt tvätt & vikt lite mera tvätt & satt på några nya maskiner. Nu tänkte jag försöka komma på en god middag som jag inte planerat utan får bli något spontant av det vi har i kyl & frys.

Har ni ätit gott & myst massa i påsk eller?

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)