LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

11

juli 2013

0

COMMENTS

Sommar morgon

Written by , Posted in Dagbok


Morgon trött Joy kom just tassande ut till mig & papsen som redan suttit ute i morgon solen på framis en stund. Felix blev så glad & hoppade ner från knät för att gosa & få massa klapp & kli.

Tänk så underbart vi bor!! Att bara ta med sig kaffekoppen ut i det du står & går i för att så njuta en stilla morgonstund. Jag har hämtat mig en kudde & ligger just nu på vår ljugarbänk & laddar batterierna.
Strömmen är avstängd fram till 14, så det finns inte mycket att göra. Tre gånger har jag redan försökt tända lamporna på badet & två gånger har jag tänkt -ska snart gå in & platta håret *haha*

Idag kommer köksmontörerna & ska rätta upp i sina missöden, jag är INTE happy över det eftersom jag vet vi måste ha fliseleggern/kakelmannen här på nytt då. Tanken på att det ska rivas upp här & där & så ska det stå så till nästa ska in & fixa gör mig tokig. Stackars människor som kommer hit idag, dom kommer få veta vilka idioter dom varit.
Regel nummer 1 när man sätter upp kök: VATER !!! Köks inredningen SKA vara i VATER & den ska definitivt inte luta åt motsatt håll av golvets lutning… Eller den ska inte luta med golvet heller för den saks skull, den ska vara vågrätt på millimetern, hur skevt golvet än är.

Så väntar strøk 2 på golvet i stora stuen. Juhuuuu vi närmar oss klara 😀

Puss på er & ses senare

-Kärlek //Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)