LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

6

juni 2014

4

COMMENTS

Samma gamla vanliga

Written by , Posted in Dagbok, Matrum/vardagsrum

pion_på_Bordet

 

Det är F.R.E.D.A.G ledig fredag för Joy. Det är en S.O.L.I.G fredag. Det är S.V.E.R.I.G.E.S  N.A.T.I.O.N.A.L.D.A.G.

Hipp hipp hurra för Sverige idag!!

Här har vi lugn morgon, jag har suttit ute på framsidan där morgonsolen värmer skönt, hört fåglarna sjunga i kör & sörplat i mig en balja med kaffe. Joy har pysslat med sin iPad som hon fått tillbaka efter en vecka i skåpet. Joy undrade hur många år Sverige fyller eftersom Norge hade 200 års jubileum nu i år. Men sådan kunskap besitter jag inte, haha utan konstaterade att Sverige är några hundra år & att det är en vanlig national dag idag.

Den där orkidén på matbordet står ännu i blom & nu börjar jag nästan tröttna på den. Den kunde gärna fått vila några månader nu i sommar & kommit igen till hösten, nu tycker jag det är härligt med våra egna skandinaviska sommar blommor, men jag har ju inte hjärta att gömma bort en blommande orkidé heller.

Det står lite stilla på interiör fronten här hemma. Om våren & sommaren läggs all energi ute, men ändå längtar jag efter lite förändring här hemma. Vet bara inte hur & med vad. Nya matstolar hade verkligen gjort sig, det är ett som är säkert. Jag är heligt trött på de där kapporna som hänger ner i golvet, men är inte så säker på att jag tycker stolsbenen hade vart så snygga att flasha. Köksbordet & stolarna är fortsatt en tragedi & jag irriterar mig stort på möbelgruppen, där skulle vi ju absolut haft något mera rustikt, köket förtjänar det!! Men o´lord vad min smak är dyr, haha

I mitt huvud är vårt hem i en evig utveckling, det blir nog aldrig färdigt.

Önskar er en skön fredag

4 Comments

  1. Titti
    • ☮ Sessan ☮
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)