LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

10

juli 2013

0

COMMENTS

Plocka med dig sommaren in & njut

Written by , Posted in Dagbok

Savon_de_marseille_rose

God Morgon HAPPY onsdag

Vilket oväder vi la oss till igår. Det blåste helt galet & himmelen var alldeles svart!! Det var ingen överraskning för mig. Hela dagen gick jag & sa att jag hade oväder ont i huvudet som jag vaknade med & kroppen varslade väder byte. Så om eftermiddagen kom det murriga mörka skyar runt oss som skrattade fult åt alla sol dyrkare, det föll lite regn men inte mer. Jag sa till maken, -där ser du!! eftersom han inte alls var med på att det skulle komma oväder, det var meldt FLOTT VÆR enda till helgen 😉 Men se där ”Sessans meteorologiska institut” hade en annan väder varsling  8) & den stämde ganska perfekt. Under kvällen rullade det på med massa vind & när vi la oss spö regnade det!!

Lita på frugan du, Sessan mannen. Hon är som en grande väder station hela hon  😀

Även idag blåser det kanon vindar & det gör ont i kroppen att vara ute. Jag hoppas våra stora gamla ekar runt oss här i fjäll sidan står som just fjäll, men dom har nog vart med om några stormiga dagar tidigare, dom är ju säkert några hundra år liksom.

Jag fortsätter att plocka in vackra rosor från den vildvuxna rosenbusken ute i vår trädgård, ute är busken bara ful där den står, men inne gör sig en & en vacker kvist så himla bra. Varför bara låta dom stå & blomma över ute, när man kan njuta dom inne!?

Lite ”luddig” bild fotad i farten, men ni förstår ju vad jag menar ! för visst är den väl vacker denna blek rosa ros :love:

Önskar er en LOVELY dag, med eller utan vind, sol eller regn. Är inte dagen lovely, så laga den det !!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)