LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

24

oktober 2017

12

COMMENTS

P.L.Ö.T.S.L.I.G.T (!!) hände det

Written by , Posted in Dagbok

Jag hade nästan glömt hur jag loggade in här, jag undrade hur baksidan av bloggen såg ut? för jag har ju sett att det kommit x antal automatiska uppdateringar, det får jag mail om…. men jag har inte känt mig frestad av att blogga, faktiskt ingenting & då har jag tänkt att jag struntar i det. När det är skrivet så har jag heller inte haft en enda tanke på att sluta & då menar jag, arkivera 10 år av daglig text & bild & så säga upp web hotellet & trycka på delete knappen. Jag vet att jag har en sådan skrivklåda att jag skulle dyka upp med mina meningar förr eller senare, det är liksom i bloggen jag kan vara rak på sak, den är min & jag äger ordet i den.

När jag blev mätt av att blogga, la jag kameran på hyllan & min mac är överfylld av bilder i lightroom biblioteket, som jag glömt hur man tömmer….. Jag saknar att fotografera, jag saknar att redigera & jag saknar att dela. Så jag kanske bara skall sticka hål på bölden & låta skrivklådan & meningarna flöda.


Hösten är här med mörker, vind & fuktighet. Min värsta fiende nummer ett. Kroppen stretar omedelbart emot & allt blir egentligen ganska blytungt. Jag drömmer om mjuk ull som inte killas & sticks, om fleece som man inte blir kladdig & svettig i, maffiga UGG´s på fötterna när det inte regnar & när det regnar (vilket det gjort ofta & mycket i det senaste) så vill jag ha ett par varma muckboots. Jag köpte mig ett par maffiga tofflor i helgen i alla fall, så här 4 vintrar sedan vi flyttade in i huset med de kalla golven. Inte en dag för tidigt med andra ord… Sannerligen skall jag lova att det var skönt att vara varm om fötterna inne!! Jag lever inte alltid som jag lär, för här är jag noga med att alla är varma om fötterna, men känner själv att prioritera ett par tofflor är onödvändigt.

Då har jag lite spontant krafsat ned några linjer här, så får vi se om jag hittar tillbaka igen 😉

Glad dag till dig som skulle råka snubbla förbi

12 Comments

  1. Camilla Breen
  2. Britt Heidi
  3. Katrine
  4. Line
  5. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)