LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

torsdag

4

maj 2017

1

COMMENTS

Oändligt vackra maj

Written by , Posted in Dagbok

 Vilka ljuvliga sommar dagar vi har!

 Gårdagen bjöd på lite soldis stundvis men inget värre än att man drog på sig en lätt cardigan bara. Trädgårdsmöblerna är utplockade ur uthuset & placerade på sina platser & igår invigde jag & Stig hammocken med morgon kaffe & gungeligung. Stig tyckte det var en konstig soffa som aldrig stod still & var såklart tvungen att utforska detta fenomen riktigt ordentligt. Det är så rogivande att sitta & dingla i hammocken & höra fåglarna sjunga alltså. Ännu skönare är det att lägga sig & sträcka ut i den i eftermiddagssolen. Det testade maken medan jag lagade middag. Han somnade & var ganska bra groggy av värmen när jag väckte han.

 

 Det växer så det knakar i naturen & från dag till dag kan man riktigt se hur det frodas, då buskar & träd antar en gulgrön & lite mulligare form. Liljekonvalj backen kommer om inte så väldigt länge bjuda på den härligaste parfym, för där har bladen verkligen kommit upp bara senaste dagar. Kanske kanske man hittar en liljekonvalj knopp till 17 mai.

 Ett solkust Halden ovanifrån, här ser jag ut minst 4 gånger om dagen, i alla slags väder & bländas alltid lika mycket.

 Om dagarna är smäll-vackra så har kvällarna tagit andan ifrån en. Hur magiskt är det inte att promenera i solnedgången, när vinden är ljummen & allt är sådär heligt på ett vis.

Om inte länge är denna bilden totalt GRÖN

Det är helt enkelt bara att tanka, tanka, tanka nu om dagen.

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)