LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

22

december 2013

1

COMMENTS

o heliga kvälls kvist

Written by , Posted in Dagbok

jul

 

Just nu hos oss dan före dan före dopparedan som vi kallar dagen idag i Sverige.

Fruktfaten är fyllda till brädden, ett stort mörkblått Mateus fat & en stor ostronskål. Jag älskar stora fruktfat till sällskapligheter, det är både inbjudande & dekorativt! men framför allt så är frukt något av det bästa som finns & vi har alltid några olika frukter hemma & jag tjatar på alla att äta massa. Jag saknade en lite stor ljuslykta eller stake på bordet efter att ha fått lov att njuta den där Dome Deco lyktan i några timmar, att House Doctor kuben fick följa med hem från Møbelringen butiken är nere i sentrum, eller det är ju inte møbelringen för det är ju en butik i butiken med massa snyggt från både House Doctor, Tine K Mateus, Voluspa osv osv av läckerheter.

Vi skulle ju ut en sväng idag för att Sessanpessan behövde en balja att ta fotbad i, jamen ni hör vad intressant så här precis för jul…. Det var ju inte för att jag är så duktig på att vårda mina fötter eller känner att jag har tid så här i inspurten, utan för att jag måste om jag inte skall behöva operera nästa tå så här lagom 1,5 år sedan den förra. Jag har alltså ett nytt nageltrång/ingroddtånegl som inte heter duga & nu kan jag knappt trampa på den stortån alls, så kanske liiite i senaste laget skall jag testa med grönsåpebad. Jag vägrar i alla fall att göra om den där nagel operationen, aldrig mera.

Nåväl, jag fick tag i en balja & när vi ändå var ute så kollade vi lite granar…. & mina vänner -JAG HITTADE SNYGGASTE FAKE GRANEN JAG SETT EVER!!!! Himmel alltså vad snygg & ”äkta” den var. 240cm är helt klart det vi skall ha & den granen!! Den var precis som lill granen vi köpte i ”kvistarna” liksom stöpta & dom känns som dom har hårda granbarr. Den här var mera som en ädelgran i kvistarna än en gran, helt perfekt. Men faktiskt så stod vi över den i år, eller dvs jag hoppas den kommer på SALG om några veckor *haha* Jag erkänner att jag har lite svårt att svälja tanken på att köpa en gran för många tusen få dagar för julafton alltså, eftersom jag vet med mig själv att så fort vi rundat nyår så vill vi packa ner. Hade vi inte köpt det lilla trädet för 1390 så hade vi köpt det vi såg idag, men vi skall sova gott i januari också. Med ny stor gran hade vi behövt nya julgransljus & lite mera pynt, så i år kör vi lill gran & så siktar vi in oss på nästa jul med en lite pampigare variant 😉

Grannarnas barnbarn är på besök från Arendal, dom blev så goda väninnor i somras & nu har dom lekt med varandra i två dagar. Idag nalkas övernattning här & det är två ytterst fnittriga tjejer som ligger instängda på Joys rum & spelar spel ganska non stop. Det är ju så mysigt för våran lilla skatt att ha lite extra mysigt nu i jul, så det var klart vi sa ja när tjejerna frågade om övernattning med glittrande & förväntansfulla ögon.

Har ni en skön fjärde advent?

1 Comment

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)