LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

2

juni 2015

0

COMMENTS

Maguba träskor att drömma om

Written by , Posted in Dagbok

Bologna-Clogs-Yellow-Polka2_86

 Jamen HALLÅ, hur underbara är dom inte de vita kilklack träskorna med gula prickar. Dom här hade jag gärna klapprat runt med, eller varför inte ett par röda med vita prickar, eller vita med röda prickar, det finns ju också.

Rio-Yellow-Suede_Front_230-1

Mera gult & jag som alltid säger att jag inte gillar gult, måste ha påverkats kolossalt för dom här alltså. -Vilka glädjespridare!

Stockholm-Clog-Blue-Patent_176

 Så var det dessa glossy mörkblå med ett hint av purpur. Så galet snygga att man tappar fattningen

Rio-Clog-Sandal-Silver_177

 Eller den glad gula modellen fast i silver till snygg bruna fötter & ben, eller till ett par mörka strumpbyxor en kallare dag.

Barcelona-Clog-Sandal_Nude_247

Men nostalgin det står denna modellen för. Flätad naturfärg som skall mörkna snyggt med åren. När jag blev lite äldre fick jag hänga med till Träsko Lasse i Tullinge & då minsann fick jag flätade träskor, dock inte med hög klack. Jag minns hur jag slet dom så sulan blev blankslipat trä till slut & man halkade fram både på asfalt & gräsmattor. Å vad jag älskade alla mina träskor.

Visste ni att jag har mina allra första träskor här hemma i typ storlek 24. Dom är ljusblå med en vit fjäril på eller var det ett hjärta kanske. Senare fick jag träskor med kurbits målning & än senare flätade. Vi fick liksom ett nytt par träskor varje sommar då på 70 & 80 talet, till skolavslutningen gärna. Nu har jag inte ägt ett enda par sedan tonåren så det är kanske på sin plats att skaffa sig ett par eller två eller tre…. Denna frun är ju våg (vekt) & har ofta mycket svårt att välja mellan flera snygga val.

Oavsett alla modeller i detta inlägg är ifrån Maguba där man kan välja mellan olika klackhöjder, sulor ja till & med färg på sulorna.

Hur är det på träsko fronten hos er? Har ni några som vuxen eller blir det med barndomsminnena?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)