LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

13

juli 2013

3

COMMENTS

Livet är ingen räkmacka inte…

Written by , Posted in Dagbok

dill

 …men man kan ju laga en & njuta stunden 😉 Tuffa dagar för kroppen, värmen tar grepp om kroppen & egentligen hade jag velat njuta den som alla andra. Vill ju självklart ha sommar sol & värme, men så var det kroppens vilja som så ofta strider med min. Oavsett så överlevde jag gårdagens 27 grader, genom att sitta i skuggan & mest vänta på köksmontörena…. det är en helt egen historia alltså  😡 men dom kom, till slut & jobbade i vårt kök typ hela fredagskvällen, inte helt så jag hade tänkt vår fredagskväll…

 Igår plockade jag in massa färsk dill & fryste in, finns det en ljuvligare doft?

citron_träd

 Joy fick lov att gå ut & skörda en citron om kvällen, vilken hit det var!! WOW sa killen hon lekte med, -Har ni citroner man kan äta!??

Planen var att äta räkor & dricka lite vitt denna varma fredags kväll, fick sådan lust på det när jag plockade in dillen & då tänkte jag att det var perfekt anledning att ta in den mogna citronen, kändes lite extra lyxigt måste jag säga.

Räksmörgås

Runt 22 fick vi vår räkmiddag, när köksmontörerna hade åkt var vi tvungna att måla sista laget på vardagsrumsgolvet för det kunde vi inte starta upp med i väntan på montörerna eftersom det inte bara är att släppa penslar & rulle för att ta emot dom.

Men HIMMEL så GOTT, jag har lust på räkfrossa idag också  😀 Joy är galen i räkor som jag så henne hade jag lätt fått med på det idag också 😉 -När vi satt där & frossade kände jag LYCKAN bara bubbla i blodet. Tacksamheten över min kära make & vår styrka tillsammans, hur vi leder varandra genom ibland fruktansvärt brutala dagar när vi har mycket ont båda två, men inte minst känner jag stor tacksamhet över att vi både har samma järn vilja med att skapa oss harmoni & lycka i vardagen & inte ge det negativa all energi. Vi måste skapa oss vår egen framtid & lycka utan att se till alla andra, friska & det kan ofta vara det svåraste, att stänga ut känslan av utanförskapet som råder då man är sjuk & utanför arbetslivet.

 Jag säger hepp hepp Sessan & Sessan mannen, klappar oss på axeln & ropar -Detta klarar ni fint, ni är ett DREAM TEAM  :heart:

Idag är den bästa dagen på länge, vi har inga måsten alls. Golvet är färdigt & skall bara härda över helgen, vi har massa röra & rot men det skiter jag i idag, jag har lovat Joy hjälpa henne lite på rummet så hon får bäddat med sitt nya söta överkast & fin kuddar. Det blir en sväng på posten & sedan mataffären, sedan skall jag titta på när Joy badar i sin badbassäng & bara NJUTA ögonblicket & leva i nuet

Kärlek till er alla & fin Lördag

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)